Přehled posledních diskuzních příspěvků
Prázdninový tip: Středohorský podzim
Jan Zelenka 19.7. 13:33
barevný západ
na představení čeká,
po ladech stéká
Jedete na Colors? Co ještě navštívit v Ostravě během festivalu
Daniela Řeřichová 19.7. 11:23
Ano, Ostrava je mnohobarevná. Je to trochu jiná krása, než vnímáme tradičně.
Prázdninový tip: Zlatá Matička Praha
Jitka Hašková 19.7. 11:08
Dobu prázdnin považuji za nejméně vhodnou k návštěvě Prahy. Všude je děsné množství turistů, je to hrůza jít do centra města, ale i kamkoliv jinam. Jako rodilá Pražačka se tomu vyhýbám a jsem ráda, když mohu jet pryč.
Některé aktivity seniorů bývají nebezpečné, míní jejich příbuzní
Karel Boháček 19.7. 10:46
Všeho s mírou a uvažovat racionálně - to je oč tu běží...
Fotoreportáž: Léto si hraje
Zuzana Pivcová 19.7. 09:31
Máš moc hezké fotky nejen nebeské, ale i pozemské. Kéž by bylo možno spatřit ještě více zeleně!
Poznáte, co to je?
Lenka Hudečková 19.7. 08:11
Jani, nedala jsi konkrétní místo, abyhom to i my viděli, ale může to být "klika" u dveří, nějaký nárazník, aby o sebe "vozy" nebrnkali nebo pečetidlo, ale to asi ne :-)
Zdraví ve vaší kuchyni. Proč by neměla chybět kurkuma?
Věra Ježková 19.7. 07:01
Nechybí. Často ji do jídel přidávám – třeba špetku i do polévky až na talíři.
Španělské "Mrtvé moře"
Zuzana Pivcová 18.7. 16:31
Moc hezké vyprávění. A jsem ráda, že jsi, Jarmilko, také spokojená s CK Delfín Travel, s kterou já opakovaně jezdím do Albánie (nedělám reklamu).
Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 1. - Chýnov a Tábor
Marie Seitlová 18.7. 14:24
Hani, letošní pobyt v Brdech byl nádherný, hodně jsme viděli, hned bych si ho zopakovala. Dík patří tobě i panu Zemanovi.
Psycholog Jeroným Klimeš: Eutanazie je vlastně způsob, jak neplatit lidem důchod
Jitka Hašková 18.7. 11:10
Vynikající článek. Takto otevřeně to ještě nikdo neřekl. Mám zkušenosti s LDN, když tam ležela moje matka, než zemřela. Bohužel po zlomenině krčku a operaci se nerozchodila a nemohla jsem si ji vzít k sobě. Ještě že měla mě a mohla jsem dohlížet na jednání sester, i když to bylo omezeno. Děsím se,jestli budu někdy nemohoucí, bohužel se mi nepodařilo mít děti.
Moje pokusy s háčkem
Dana Puchalská 18.7. 09:11
Marie, vy jste mi fakt šikulka. Já háčkování neovládám. Moc by se mi líbila ta deka k TV. A ostatní díla jsou taky hezká.
Tip na výlet: Nejmladší, nejmenší a nejkrásnější zámek – Velké Březno
Jitka Hašková 18.7. 08:54
Zajímavý článek, musím zjistit,zdali se tam dá dostat veřejnou dopravou.
Jak vystřihnout předpisovou šipku do vody
Jitka Hašková 18.7. 08:32
Rady jako "ušité" pro seniory, hlavně pro ty nad 70, kteří neradi skáčou do vody.
Co by to mohlo tak být?
Jana Šenbergerová 18.7. 08:05
Část nějaké rostliny. Napadl mě netřesk, špargl, ...
Nadace Krása pomoci podporuje osoby starší 50 let na trhu práce
Vlasta Simonová 17.7. 15:03
"Miluji" to zprofanované slovo slovo DŮSTOJNĚ.
Několik řádků o Holandsku. II. část – rodina, život a ekonomika
Naděžda Špásová 17.7. 13:49
Asi vás, Jaroslave, zklamu, ale ani váš druhý článek, byť dobře napsaný, mi Holandsko a jeho obyvatele nijak neučinil sympatičtějšími. Raději zůstanu na naší rodné hroudě a dám si ke kávě něco nezdravě dobrého. Samozřejmě, že ostatním lásku k této zemi opravdu přeji.
Letos se to ovoce snad zbláznilo
Libuše Křapová 17.7. 11:59
Drahomíro, pěkně popsané a s humorem :-) Moc vá tu bohatou úrodu přeji - a nezávidím. Já to měla loni od května až do září - a jsem moc ráda, že letos mne zahrada nechává odpočinout. Třešní jsem měla na jeden koláč, višně by byly asi také tak, ale když jsem na ně šla s košíkem, zjistila jsem, že ptactvo bylo rychlejší. Pak jsem sklidila jednu meruňku, z pěti broskví jich pět shnilo, rybíz a angrešt byly každé na misku a jahody jsem snědla jen tak při sběru na zahrádce :-) Jablek bude do košíku, švestky a hrušky žádné. Hurá, já se letos mám :-)
Kvalitní hádka zlepší život
Karel Boháček 17.7. 10:48
To se mám pohádat abych si zlepšil život - spíše bych dostal asi infarkt.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.