Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje vzpomínky na léto trochu jinak

Hana Nováková 26.7. 09:01
Blanko, připomněla jste mi letní dobrůtky. I já taková jídla vařím a chutnají i mému manželovi. Když na procházku tak do lesa, u vody se nesmažím, na slunce nesmím, přijedu k rybníku, odhodím župan, hupky do vody, hodinku si plavu, jen tak se cachtám, potom se osuším, do županu a domů. Tak to mám já.... díky za článek a tak i trochu za nápad, co bych mohla uvařit v těchto vedrech.

Iva Pazderková: Uspořádala jsem si život

Věra Halátová 25.7. 22:32
Ona už je v seniorském věku? A jinak, no prostě, její činnost ji zřejmě dobře živí.

Babinec

Zdenka Soukupová 25.7. 13:20
Ano, je to tak. I když jsou dnes rodiče mnohem víc vytížení, než jsme byli my, přece jen oni jsou ti, kteří mají povinnost se o své děti postarat. Prarodiče, pokud jsou už v důchodu (a to dnes nemusí být pravidlem), a jsou ochotni kdykoliv vnoučata pohlídat, jsou takovým bonusem.

Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 3. Bečov - Kladská - Mariánské Lázně

Lenka Hudečková 25.7. 11:24
Hani, zatím jsem si přečetla jen název a už jsem spokojená. Ráda si přečtu o všech námi oblíbených místech, která jste navštívili. ♥

Přemýšlení v tichu vymizelo ze života

Jiří Malík 25.7. 11:13
Přemýšlení úplně nevymizelo alespoň já každé ráno poležím a cca hodinu rozjímám.V klidu si udělám plán pro den a vše se zvládá v pohodě.Ptal jsem se v Maroku jednoho berbera,zda by chtěl žít v Česku.Odpověděl,že nechtěl.Prý stále běháme!Co dodat?

Cesta z města a zpátky

Dana Puchalská 25.7. 10:27
Moc hezké vyprávění a skvělé fotky jako vždy.

Příběh na 50 slov: Naslouchat

Dagmar Bartušková 25.7. 09:05
Věro, umím mlčet i naslouchat.

Lásku připomene

Anna Potůčková 25.7. 09:02
Zuzko opět moc hezká básen. Co krásných veršů se dá napsat o lásce......

Nový trend: Sdílené bydlení v penzi

Jana Šenbergerová 24.7. 16:47
Moudré babky. Takovým držím pěsti.

Velká prázdninová soutěž o italské šperky BERMAN creazioni

Naděžda Špásová 24.7. 14:53
Soutěž je to určitě zajímavá, ale abych si pro odpověď jela do Prahy? To je myšleno opravdu vážně? Nezlobte se, ale připadá mi to jako špatný vtip.

Prázdninový tip: Tiské stěny

Zorka Horká 24.7. 13:15
Došla mi slova :-) ...tak jen jedno NÁDHERA

Sporýš lékařský - magickou rostlinu s afrodisiakálními účinky

Zuzana Pivcová 24.7. 13:15
Ano, přírodní toaletní voda s vůní sporýše, jakož i mýdla, prodávaná v prodejně s francouzskou přírodní kosmetikou, je úžasná. Jinak však rostlinu a její léčivé účinky neznám.

Mosty, které vypráví, část 1.

Věra Ježková 24.7. 12:47
Honzo, díky, vypráví krásně; stejně jako ty.

Božské řízečky v jogurtové marinádě

Hana Nováková 24.7. 12:04
Ivo, mám ráda prostřený stůl, ale i ráda mám třeba v přírodě posedět jen tak s buřtem a chlebem v ruce. Příbory jsem dostala ke svatbě, takže to bude taky za chvíli 50 let. Dodávám, květiny jsou kvalitní, sice umělé, protože čerstvé mi nedělají dobře. Mysím, že to není tak nejhorší. Děkuji ta komentář...

Prázdninový tip: Lounské středohoří

Hana Nováková 24.7. 08:44
Soni, díky za článek a nádherné fotky

Maruna Malinovskaja

František MENDLÍK 23.7. 21:31
Ivanko, ale to není z této povídky patrno.

Na to už jsme staří aneb Kdy skončit se sexem

Jana Šenbergerová 23.7. 14:16
Pěkný článek. Kdysi v 80. letech jsem si bůhví proč (možná proto, že jsem věděla, že jednou budu stará :-)) koupila za pouhou dvacetikorunu knížku Stárnutí: osobnost a sexualita od Doc. PhDr. Iva Pondělníčka, CSc. Dnešní článek mi ji připomněl, a tak jsem po ní zapátrala a našla. A pořád je to velmi podnětné čtení se spoustou moudrosti předků, ale také zkušeností lékařů. Mimo jiné jsem se tam dověděla, proč jsme na tom tak dobře, jak jsme. A to jsme měli velké štěstí, protože stačilo málo a všechno by bylo jinak. Kapitola Sociální status a subjektivní pocit začíná tímto citátem: "Pro člověka, který ví, není žádným překvapením ani stáří samo o sobě, ani to, co může poskytnout. To, že člověk "ví" - to znamená, že si nezastírá, co je na jeho pokročilém věku bolestného či hrozného. V Athénách byl chrám, který byl zasvěcen stáří. Vodili tam děti." Albert Camus: Mýtus o Sisyfovi. V kapitole Pozměnit normy mládí je zase tento citát: "Jestliže mladí lidé milují častěji než padesátníci, není to proto, že by měli více sil, ale spíš proto, že nedovedou zadržet okamžiky štěstí ani je dlouho vychutnávat." Jean Dutourd: Hrůzy lásky

Prázdninový tip: Zoo Jihlava - místo, kde to mám moc ráda

Dana Puchalská 23.7. 12:11
Do ZOO už roky nechodím. Dříve to bývalo často.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.