Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nevěra. Pro starší generaci je to tabu

Jana Šenbergerová 30.7. 11:22
Když slyším nebo vidím toto slovo, vždycky mě napadne totéž: Sem tam Věra, sem tam nevěra a život jde dál. Je to jako s láskou. Mnozí nevědí, co to je, ale dopouštějí se obou. Znáte někoho, kdo by se přiznával k něčemu, co je obecně odsouzeníhodné?

V třiaosmdesáti letech zemřel herec, kaskadér a moderátor Zdeněk Srstka

Soňa Prachfeldová 29.7. 14:42
Otevřený srdečný člověk, prožil si svůj život naplno, přeji mu takový i tam nahoře.

Prázdninový tip: Léto v Jindřichově Hradci

Dana Puchalská 29.7. 13:13
Hezká pozvánka do ještě hezčího města.

Krvavý koleno ještě žije

Libuše Křapová 29.7. 13:13
Jani, málem bych se sama bála :-)

Nádherná a léčivá divizna

Naděžda Špásová 29.7. 11:25
Divizna mi něco říká. Je hezká i jako kytka. :-)

Pane, nechcete si povídat? Samota žene seniory ven

Marie Doušová 29.7. 09:53
Zajímavý a pravdivý článek. Je dost osamělých lidí ,kteří si chtějí nezávazně popovídat a nápad v nákupních centrech vytvořit posezení u kávy a nebo jenom tak, je úžasný. Poznávat nové lidi a slušně se pobavit i tak je to možné.

Mosty, které vypráví, část 3.

Dana Puchalská 29.7. 09:10
Moc hezký článek. A most v Písku je krásný stejně jako celé město. Mám Jižní Čechy totiž moc ráda. A zmínka o mostě v Praze pod Vyšehradem mně rodilou Pražandu potěšila taky. Děkuju.

Sportování v lese má mnoho blahodárných účinků

Karel Boháček 29.7. 08:09
V lese je to nejlepší za každého počasí. Nevím proč tolik lidé dávají za fitness střediska, když si mohou zacvičit na zdravém nezapoceném vzduchu - no asi ty hrozná klíšťata.

Za Ježíškem s Milošem

Dana Puchalská 28.7. 13:46
Článek bezesporu zajímavý, ale ukrutně dlouhý. Možná by stálo za úvahu z něj udělat pár článků na pokračování.

Pocity - tentokrát čistě letní

Zuzana Pivcová 28.7. 11:38
Vlaďko, i kdybych se sebevíc snažila, tak příběh, povídku, novelu, román, bych nestvořila, a to ani za pomoci autobiografických prvků. Takovou psychologii ženy nezvládám. Díky.

Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 5 - Horšovský Týn - Domažlice - Klatovy

Zuzana Pivcová 27.7. 14:41
Dávno již tomu, co jsem při krátkém pobytu na Chodsku byla na výletě v Domažlicích, a při cestě na Chodsko také krátce v Klatovech. Opravdu jste toho navštívili hodně a samé zajímavé destinace.

Život ve strachu škodí i pomáhá

Jitka Caklová 27.7. 14:19
V noci se nebudím. Život si užívám v plné bdělosti. NEJSEM soutěživý tip, tedy ve smyslu, "Musím, musím, musím!, to by tak hrálo, aby někdo byl lepší než já." Předposlední odstavec k tomuto přímo nabádá, hlavně být ve střehu. Strach z čehokoliv, jsou vlastně falešné domněnky. Bojíme se, nevíme čeho a ve skutečnosti, všechno, z čeho máme strach, si spolehlivě přivoláváme. Řekla bych, že propagátoři teorie strachu, z Kalifornské univerzity se pořádně sekli. Docela by mě zajímalo, co by této teorii řekl D.M. Ruiz nebo Antony de Mello :-)

Transplantace stolice jako elixír mládí

Hana Pauzová 27.7. 11:34
Transplantace střevní mikroflóry se používá a luxusních sanatoriích v USA pro omlazení celebrit. Četla jsem, že na transplantaci stolice získané od mladých dívek chodí pravidelně například Sandra Bullock a Jennifer Lopez. Sice nevím s jistotou, jestli je to pravda, ale nelze popřít, že tyhle dvě staré babičky vypadají jako 35 leté ženy, takže nějaký tajný elixír mládí zřejmě používat musejí.

Chvála knihobudek

Libor Farský 27.7. 11:05
To je úžasné !!! ♥

Ranní probuzení

Dana Puchalská 27.7. 08:30
Moc krásný článek.

Mosty, které vypráví, část 2.

Věra Ježková 26.7. 17:03
Honzo, opět moc hezké; díky. Mosty mám ráda. Spojují lidi.

Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 4 - volný den

Zuzana Pivcová 26.7. 12:12
I ten odpočinkový den se vám povedl. Pepu bych si poslechla moc ráda a návštěvu jinak zamčeného kostelíka bych také neodmítla. Kdysi nám takhle zpřístupnil dochovaný gotický kostelík na hřbitově v Malontech místní kostelník.

Vyšívání slaví velký návrat

Jana Šenbergerová 26.7. 10:54
Zdá se, že je načase, abych konečně dovyšívala, co jsem kdysi rozvyšívala. Jen se obávám, že moje výšivky jsou v porovnání s těmi přeexponovanými na dnešní rozvernou dobu příliš decentní. :-) Vyšívání mě ale vždycky bavilo.

Výlety se salzburskou kartou

Dana Puchalská 26.7. 09:06
Hanko, to je paráda. Je vidět, že sis to tam užila.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.