Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pošlou mě taky do Španělska aneb jak jsem se zas jednou pořádně zasmála
Zdenka Soukupová 2.8. 13:16
Podobné hlášky mám od šestileté vnučky. Jak píšete, Jano, když je to doma, je to legrace. Mezi lidmi už to tak veselé nebývá. Zaparkovala jsem auto na parkovišti a u vedlejšího auta stál pán a kouřil. Vnučka se pěkně hlasitě ptá: "Babi, ten pán kouří? Jako náš děda? Ten děda, co furt chrápe na gauči?" Pánovi smíchy zaskočil kouř v krku, ale naštěstí jsme se neznali.
Plýtvání jídlem dosahuje rekordů
Karel Boháček 2.8. 12:30
Kolikrát jsem v šoku, kolik jídla se zkazí a vyhodí. Vidím to i syna. Zažil jsem hlad a tak si jídla vážím / nepřeji to nikomu, ale takové chvíle by si asi měl každý člověk zažít - vážil by si všeho/.
Lžičník lékařský uzdravuje i chutná
Zuzana Pivcová 2.8. 10:04
Tady jsem zcela neznalá, nic mi neříká ani název.
Tip na výlet: Zámek Krásný Dvůr – vášeň a chlouba rodu Černínů
Zorka Horká 2.8. 09:52
Krásný dvůr je po dlouhá léta mým cílem vždycky dvakrát do roka. Na jaře a na podzim. Procházka parkem je krásný zážitek. Prohlídka zámku jedno za čas je příjemné zpestření. Úžasný klid.
Zapomněnka
Jitka Hašková 1.8. 11:26
Aleno, nejsi sama. Já to akorát říkám sama sobě a pak se nestačím divit.
Celulitida. Z neznámého slova je celosvětový problém
Jitka Hašková 1.8. 11:22
To je mi úplně jedno. V 75 letech ?
Chovatelka Kateřina Nepustilová: Kůň je skutečná osobnost
Karel Boháček 1.8. 10:58
Držím palce, znám co to obnáší.
Fotoreportáž: Léto budiž pochváleno
Dana Puchalská 1.8. 09:12
Eleno, musela to být krásná dovolená stejně jako ty fotografie. P. S. Je to vrbina obecná.
Čím je to dáno
Alena Tollarová 1.8. 08:13
Čím je to dáno, že neznám kromě Tebe nikoho, kdo má takovou schopnost vyjádřit slovy city tak, až srdce usedá? Jse ráda, že Tě znám :)
Okurkové horké léto
Zuzana Pivcová 31.7. 13:12
Mě vůbec neruší, žes napsala místo pouze o zahradě o víc věcech, úvahách, dojmech. Svědčí to o tom, že jsi vnímavá a řada věcí Tě nenechá jen nečinně přihlížet.
Jako malované...
Marie Doušová 31.7. 11:54
Zajímavé obrázky,ale jsou pro mě moc barevné. Mám raději jednoduchost. Přesto obdivuji Vaše nadšení. Dík.
Letní rozcuch pro každý věk
Marie Doušová 31.7. 11:38
Moc hezká inspirace . Účesy jsou krásné a slušivé, ale hodně záleží na kvalitě vlasů. Nejvíce jim sluší úsměv..
Pranostiky pro celý rok XV
Dana Puchalská 31.7. 08:54
Super, další pranostiky jsou tady. Srpen mám moc ráda. Moji tři osudoví muži - otec, manžel i tchán se totiž v srpnu narodili.
Nákupy z pohodlí domova ulehčí život, ale vyplatí se vědět, jak nenaletět
Alena Tollarová 31.7. 08:38
Nakupuji přes e-shopy vesele a zatím jsem se nespálila. Naposledy se mi stalo, že v balíčku bylo něco jiného než jsem objednala. Trochu jsem se lekla, ale zavolala jsem do e-shopu a paní na druhé straně linky mi hned řekla, že už jen čeká, kdo se ozve. Vyměnila totiž dvě zásilky. Balíček jsem odevzdala bezplatně v úschovně a hned druhý den si tam vyzvedla ten správný, ve kterém bylo jako omluva ještě něco navíc jako dárek a omluva. Vše je o lidech a splést se může každý.
Nová fotosoutěž: Reportáž
Alena Tollarová 30.7. 23:46
To je výzva! Tak rychle nalistovat programy, co, kdy a kde, nabít baterky ve foťáku a hurá na lov. Těším se na všechny reportáže.
Zamyšlení na sklonku života
Jana Šenbergerová 30.7. 13:02
Tento mail jsem dostala už docela dávno a také mě zaujal. Není nad vlastní zkušenost, a ta je většinou nepřenosná. Škoda, že zmoudříme často až na té smrtelné posteli. A mnozí ani nemají to štěstí, aby vůbec měli nějakou postel pro život. S bohatstvím a možnostmi s tím spojenými se musí hodně špatně umírat. My, co tu necháme jen své zhuntované tělo, to budeme mít o chloupek lehčí. Nejvíc se mi líbí úplně poslední věta. Ta vyjadřuje všechno, co potřebuje smrtelník vědět. Skrývá se v ní nesmrtelnost.
3 + 1 město
Naděžda Špásová 30.7. 11:36
Zřejmě jsem na to přišla. Pokud je to řeka, kterou myslím, má krátký název a je ženského rodu. Pokud se pletu, tak se omlouvám, jo a je to směrem SZ.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.