Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kdo říká, že je stáří moudré?

Věra Ježková 6.8. 13:34
Honzo, umíš. Tvé texty čtu moc ráda. :-)

Jak jinak, nežli stejné téma - pejsek

Libuše Křapová 6.8. 11:28
Evi, sdělená radost dvojnásobná radost, ty a pes jedno jest - v dobrém myšleno , samozřejmě. Rozumíš psí duši a oni ti tu lásku vrací bezlstně a nadšeně

Prázdninový tip - Roudnice nad Labem

Dana Kolářová 6.8. 09:27
Ta naše zemička krásná je celičká, díky za pozvání.

Jak jsem plavala s hady aneb vzpomínka na staré kutnohorské koupaliště

Hana Nováková 5.8. 13:09
Jano, k článku jste připojila krásné foto. Jelikož bydlím nedaleko,je na co stále v KH koukat. KH je krásná ve všech ročních obdobích, zvláště pak okolo Barbory, bývalých mlýnů atd...

Náročná matka – problém na celý život

Jana Hošková 5.8. 12:50
Nejsem psycholog, a proto si můžu dovolit říct to, že jsem naprosto přesvědčená, že každé dítě touží po matce laskavé, milující, odpouštějící, zkrátka takové, která pro něj znamená bezpečí. Taky po té, co ho vidí sice takové, jaké je, ale i přesto ho nikdy neponižuje a neříká mu ty příšernosti popsané v článku. Samozřejmě, dítěti se musí vytyčit hranice, co se může a co ne, ale vést ho jako dítě a ne ho cvičit jako nějakého psa či zvíře v cirkuse. Možná dítě, které doma zažilo dril, se dostane dál a dokáže úžasné věci. Ale bude to za velikou cenu - za cenu ztráty krásného a normálního dětství.

Lázeňská Třeboň

Hana Nováková 5.8. 11:17
díky za zajimavá fota

Prázdninový tip: Rožnov pod Radhoštěm

Hana Nováková 5.8. 11:14
Maruško, musí tam být krásně, díky za článek i fotky nakonec s tou dobrůtkou..

Co to asi je? Odhalení fotohádanky

Jitka Hašková 5.8. 08:22
Tak tohle doma nemám. Používám jenom bílý pepř a ten si kupuji mletý.

Když v Beskydech umírali američtí letci

Dana Puchalská 4.8. 14:59
Moc hezký článek z dějin. Děkuju za něj.

Jurášek

Dana Puchalská 4.8. 12:40
To je krásný příběh. Děkuju.

Motání, vázání

Zuzana Pivcová 4.8. 09:48
Šály a šátky jsem nosila ráda asi tak do 50 let a pak mě to najednou přešlo. Ale řadě žen opravdu sluší. Uvázat si je netradičně je malé umění.

Co to asi je?

Zuzana Pivcová 4.8. 09:46
Tedy, ta úprava způsobila, že absolutně nevím. Třeba to doma ani nemám?? :-D

Co jste nevěděli o českém vinařství?

Alena Vávrová 3.8. 23:59
Vinařství Chateau Valtice u nás pořádá letos 1.9. již kolikátý ročník velmi oblíbeného "vinobraní" v areálu hotelu Port na břehu Máchova jezera.

Portobello na grilu

Zuzana Pivcová 3.8. 13:36
Houby miluji ve všech podobách. Portobello mívají na trzích i v některých hypermarketech, ale ještě jsem ho neměla. Podle receptu to musí být lahůdka.

Kouzelná síla kurkumy pro vaše klouby

Věra Ježková 3.8. 13:34
Kurkumu přidávám jako koření do jídla. Četla jsem, že je téměř na všechno a proti všemu.

Jak vybrat moře pro starší a pokročilé

Jarmila Komberec Jakubcová 3.8. 12:23
Byla jsem letos 2x s CK u moře a vždy jsem bydlela v pokoji s výhledem na moře. Pokud to jde požádám v recepci vyšší patro (když se jedná o výškový hotel). V obou destinacích kde jsem byla jsem to měla pár kroků k pláži. Některé CK, které se specializují na pobyty seniorů, vybírají hotely s bezbariérovými přístupy. Byla jsem v obou destinacích moc spokojená jak se službami, tak hotelem či čistotou moře a přístupu do něj.

Prázdninový tip: Výlet na Lipno

Elena Valeriánová 3.8. 11:33
Úvodní fotka navozuje mořskou atmosféru a i když Lipno není moře, musí tam být fajn. My jsme tam trávili kdysi dávno jednu dovolenou na vojenské zotavovně a už tehdy jsme si připadali jako "tenkrát na západě" i když jsme o Západě nic moc nevěděli.

Sladká, jako láska

Dana Puchalská 3.8. 09:34
Článek mi udělal doopravdy velkou radost. Kávu mám víc než ráda. A nikdy nezapomenu na chuť kávy, kterou uměl skvěle připravit jeden strýc. Z Orientu si přivezl jak tu vynikající kávu, tak i džezvu. A hlavně věděl, jak ji uvařit. Ta vůně a chuť se prostě zapomenout nedá.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.