Přehled posledních diskuzních příspěvků
Doma byl bůh, vzpomíná na Karla Hálu jeho dcera
Marie Doušová 28.8. 10:44
Karel Hála byl zpěvák , kterého jsem ráda poslouchala. Jinak jsem o jeho soukroumí vůbec nic nevěděla a hlavně, nebylo to pro mě důležité. Dík za vzpomínku.
Blog novomanželky: Tajná svatba 4.
Dana Puchalská 27.8. 11:20
Já osobně se těším na svatební fotografie.
Jak dlouho budeme žít a na co umřeme
Marie Doušová 27.8. 11:08
Umřeme na sráří a nic se s tím dělat nemá. Je potřeba být co nejvíce soběstačný a pokud ne, už to není život,ale nehezké umírání,které nemůžeme v naší zemi ovlivnit.
Pranostiky pro celý rok XVII
Dana Puchalská 27.8. 08:55
Že je pro měsíc září tolik pranostik jsem doopravdy netušila.
I dáma může mít ráda olomoucké tvarůžky
Danka Rotyková 27.8. 07:42
Olomoucké tvarůžky mám moc ráda, za maso bych je nevyměnila.
Zrcadlo nesplněných přání 3
Zuzana Pivcová 26.8. 14:32
Karel je sice temperamentní, ale zdá se mi dost důvěřivý. Mája s ním asi nebude hrát zcela fair. Ale třeba se mýlím. Jestli jste ten mládenec byl Vy, tak snad se to vyvíjelo dobře, je však zbytečné zpětně Vám to přát.
Co jsem se dozvěděl o sexuálním "harašení" v USA
Jitka Hašková 26.8. 11:16
Zajímavý článek, děkuji za informace.
Šárka Strachová: S tátou nejsem v kontaktu a asi se to nezmění
Hana Nováková 26.8. 11:00
Šárko, sluší s vám poděkovat za příkladnou reprezentaci naší země a popřát vám, ať se vám v životě daří.
Zahrádkářské mýty: O zalévání
Karel Boháček 26.8. 10:52
Zjistil jsem, že rostlina se dá vypěstovat jako nezřízený pijan. Mám rajčata , která jsem nezaléval i v tomto suchu stále rostou. Mám rajčata, která jsem zaléval každý den a vodu i každý den vyžadují. Tak je to i se stromy a keři.
Smil italský léčí klouby, ale také chrání zahradu před vysokou zvěří
Naděžda Špásová 26.8. 10:34
Smil znám z křížovky, ale nikde v okolí jsem ho nezaznamenala. :-)
Zemřela Vladka Steinová
VANDA Blaškovič 26.8. 09:45
Vladko....přišel ten den...spi v klidu. Líbá Vanda
Malta – 4. díl: Pozoruhodnosti Valletty
Dana Puchalská 26.8. 09:13
Víc než zajímavé. Děkuju a už se těším na další díl.
Blog novomanželky: Tajná svatba 3.
Naděžda Špásová 25.8. 13:14
Helo, s tak dlouhým příjmením z tebe budou mít na úřadech radost. Vzpomínám si na to, když jsem pracovala v OZP. Nicméně vám opravdu přeji jen samé štěstí a radost. :-)
Kalábrie, kde léto ještě nekončí
Jarmila Komberec Jakubcová 25.8. 11:52
V Kalábrii jsem byla 2x na báječné dovolené, navštívila jsem Liparské ostrovy a plavba okolo vulkánu Stromboli je úchvatná, obzvlášť večer.Městečko Skalea, kde jsem bydlela leží na skále a pláže jsou z malých oblázků.Je zajímavé, že pláže se na noc zamykají.
Malta - 3. díl: Barevné čluny, Blue Grotto, megalitické chrámy
Naděžda Špásová 25.8. 10:15
Jarko, krásné fotky. :-)
Když je na kopci veselo
Daniela Řeřichová 25.8. 09:51
Rádi s dětmi/vnoučaty jezdíme do skanzenů, Veselý kopec nevyjímaje. Je to pohlazení na duši v dnešní uspěchané době.
Opravdu vás už nic nečeká?
Marie Faldynová 24.8. 21:37
Moje kamarádka s velkou zahradou je tak tělesně zdatná, že jí nikdo nehádá její věk. Na dobrou kondici je také účinné mít pejska, je to důvod k procházkám. Ale mě nejvíc baví hrát si s vnoučaty. Ty vás taky nenechají zahálet!
Některé psí pachy mohou signalizovat závažná onemocnění
judita lišková 24.8. 21:07
Zrovna minulý týden jsme byli s naší 13letou fenkou na pravidelné roční kontrole plus očkování. Říkali jsme doktorce, že zvíře trpí silným zápachem z úst...prý je pach spíše z análních žláz! Do úst se jí nechtěla ani podívat...aby ji nekousla (je tedy fakt, že náš pes k tomu sklony má, nesnáší násilné otevírání tlamy). Jsme přesvědčeni, že má problém s dásněmi. Potvrdilo se to třetí den po návštěvě - vypadla jí stolička. Chtěli jsme, zda by se jí nepodívala do uší, trpívá na záněty, ale prý si to máme čistit doma sami. Navíc...měla alergii na injekce, celé dva dny a noci měla průjem a slabou zimnici.
Veterinář, který shodou okolností přijel k porodu dvou našich ovcí nám řekl, že je zbytečné, abychom ji v tomto věku nechávali ještě očkovat...nikde nepobíhá volně a ve stáří už by se psi očkovat neměli.
Hlavně, že jsme za návštěvu se psem zaplatili 850 korun.
Pochopitelně, nečekáme žád né zázraky u starého psa, ale bohužel se veterinární péče zhoršila...je to snad taky jen o penězích, ač jsou určitě veterináři, které zdraví zvířat opravdu zajímá....nikoliv jen to, kolik klient zaplatí
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.