Přehled posledních diskuzních příspěvků

Políčeno na seniory? BESIP represe vůči starším řidičům nechystá, tvrdí jeho šéf

Jarmila Komberec Jakubcová 19.9. 10:18
Souhlasím s tím, že je při řízení vozidla nutné mít od určitého věku lékařské potvrzení o způsobilosti. Další omezení jsou zbytečná.

Jsou dnes mladí muži lepší tátové?

Marie Faldynová 18.9. 22:54
Péče o malé dítě je náročná. Tatínkové by si to měli alespoň vyzkoušet. Otcovská dovolená v šestinedělí maminky je podle mne také dobrý nápad. Dříve rodiny držely víc pohromadě, ale pokud mladá rodina nemá babičky v dosahu, je nejlepší, když se tatínek snaží mamince pomoci.

Blog novomanželky: Tajná svatba 10.

Hana Nováková 18.9. 11:16
předsvatební přípravy vrcholí Heleno, stres, ale zároveň i těšení. Užívejte si to, držím pěsti, bude do jen a jen váš den spolu s Dimkem a tak si ho musíte užít, ale předem tak trochu překonat ty přípravy...

Drbny. Bytosti, které umí pořádně znepříjemnit život

Lenka Kočandrlová 18.9. 11:09
Tzv. drby,když mi to někdo mermomocí chce říct,si vyslechnu,ale hned zapomenu,neb mne to vůbec nezajímá.Někdy však se dozvím něco zajímavého,tak to klidně "pošlu" dál,jako informaci. Já nemám potřebu se vyžvaňovat,raději si jdu do lesa pokochat se přírodou.

Radnice dokořán 2019

Dana Kolářová 18.9. 09:12
Velmi zajímavé. Díky.

Kdy užívat doplňky stravy? Poraďte se s odborníky

Věra Ježková 18.9. 08:22
Občas si rozpustím ve vodě půl tablety multivitaminu nebo hořčíku, hlavně proto, abych měla změnu v nápojích. Kdysi jsem si kupovala ostropestřec na játra. Jednou za rok si dávám balení Indonalu pro ženy. A např. hlívu udělám raději třeba jako guláš či ji přidám do palačinky, než abych ji užívala v kapslích.

Kdo obléká Miss?

Jana Šenbergerová 17.9. 18:36
Oběma přeji, ať se jim práce daří a přináší jim nejen peníze, ale i radost. Ať jejich hvězda na módním nebi dlouho září.

Slevové letáky. Jsou zatracované i žádané

Jitka Hašková 17.9. 10:01
Když člověk musí vyjít s důchodem, tak to musí dělat jak říká v článku paní Zita.

Konec léta ve Vysokých Tatrách

Dana Puchalská 17.9. 09:09
Jarmilo, děkuju za článek. Ano Štrbské pleso se někdy skutečně podobá Václavskému náměstí. Když jsem tam byla já , měla jsem pocit, že jsem na výletě v Německu a ne na Slovensku. Ale je tam krásně. A na Hrebienok jsme lezli jako kamzíci. A výhled jsme si užili. Moc se mi tam líbilo.

A co senioři, kde budou bydlet?

Daniela Řeřichová 17.9. 07:51
Článek zajímavý, ale praxe nula. Podívejte se na ceny pobytu v zařízení pro seniory.

Čekala jsem

Věra Ježková 17.9. 07:35
Zuzko, čekání mohou být plná naděje i bolestná. Naplněná i marná. Děkuji ti za krásné verše. ♥

Zrcadlo nesplněných přání 10

Zuzana Pivcová 16.9. 12:47
Je hezké, že se tu kromě milostného příběhu objevuje i studentský život včetně postojů a názorů studentů z 60. let. To mě velmi zajímá, jak se vyvíjela situace u mladé generace, která vlastně víceméně odstartovala Pražské jaro (viz protest na strahovských kolejích kvůli vypínání elektřiny).

Pan Úvěr nebo paní Půjčka

Svatava Páleníková 16.9. 10:50
V našem seniorském klubu jsme měli přednášku o finanční gramotnosti. Určitě jsou takové informace pro nás, seniory, důležité.

Svorný nesoulad

Naděžda Špásová 16.9. 09:18
Věrko, vypadá to moc hezky, určitě to bylo zajímavé. :-)

Pokojové rostliny: Koleus

Jitka Hašková 16.9. 07:09
To jsou vděčné rostliny. Dají se dobře řízkovat. Mám takhle jednu krásně červenou asi 35 let.

Drážďanské proměny

Jana Šenbergerová 15.9. 11:24
Pěkný výlet, takové mám ráda. Uvedené fotky jsou také zajímavé. :-)

K čemu to asi patří?

Zdenka Soukupová 15.9. 09:05
Horní část nějaké vzácné lžičky?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.