Přehled posledních diskuzních příspěvků

V Uherském Brodě vybuchla archeologická bomba

Libuše Křapová 27.9. 09:07
Bydlím kousek odtud - a tohle mi ušlo? Díky za informaci :-)

Pranostiky pro celý rok XIX

Dana Puchalská 27.9. 07:40
Děkuji za další díl. Říjen je pro mně spojený s výročím sňatku a sice na Hedviku.

I kanalizační poklopy mají svůj půvab

Jarmila Komberec Jakubcová 26.9. 13:42
V Jeruzalémě moje známá neustále fotila všechny kanalizační poklopy. Bylo to pro mně trochu neobvyklé, ale údajně je fotila pro svou kamarádku. Ta moje známá byla z Jablonce.

Srdeční selhání. To není infarkt

Anna Potůčková 26.9. 12:09
Chodím pravidelně jak ke kardiologovi, tak k diabetologovi. Zatím se cítím v pohodě. Bohužel v přímé linii infarkty byly.....

Zrcadlo nesplněných přání 13

Zuzana Pivcová 26.9. 11:14
Spojit studium a velkou lasku, aby bylo oboji naplno, asi nebylo snadne. Vetsinou se jednomu da prednost. A Karel, ten vystuduje...

Všechno dělám pro vás. Ale stojí o to někdo?

Mirek Hahn 26.9. 10:12
Trochu nesnadná obrana ale poměrně jednoznačná. Nenechat si takovou "péči" líbit a ohradit se, raději dřív než pozdě. V článku zazněl zajímavý detail, cituji: „Znám řadu příhod, kdy se senioři tak fixují na děti a jejich rodiny, že přestávají mít svůj vlastní život, žijí život těch dětí a ještě jim ho chtějí ovlivňovat." Několikrát jsem se setkal s někým ze svých vrstevníků kdo se takto cele projektoval do svých dětí a své rodiny. S údivem jsem zjišťoval, že není možné nalézt jediné společné téma k rozhovoru, ti lidé neměli žádné vlastní zážitky, zájmy, nic...

Pátý ročník zlínské módní přehlídky opět zabodoval

Mirek Hahn 26.9. 09:13
Hezká akce a bezvadná fotoreportáž. Všem dámám to moc sluší.

Jak jsme v Dolomitech překonali manželskou krizi

Naděžda Špásová 25.9. 13:53
Maruško, tak se na ně musí. Moc hezky napsané a krásné fotky. :-)

Výstava fotografií čtenářů i60 v Jeseníku

Dana Kolářová 25.9. 10:53
Díky za pozvání. Přeji výstavě "Česko očima seniorů" příjemné zahájení a co nejvíce spokojených návštěvníků.

Bolesti kyčlí mohou způsobovat slabé svaly. Jak je posílit?

Jitka Hašková 25.9. 10:24
Pořiďte si rotoped. Od té doby, co ho mám, moje kyčle nebolí.

Vyplouváme

Hana Nováková 25.9. 09:48
Jitko, to musela být krásná plavba, dala bych si říci -díky za foto - poznala

Zářijový výlet do Borovan

Jana Šenbergerová 24.9. 13:28
Novohradsko je lákavé, ale pro našince příliš vzdálené. Pěkně jsem si o vašem výletu početla a fotkami se pokochala. Dík.

Odlišné povahy partnerů jsou v penzi problém

Zdenka Soukupová 24.9. 12:47
U nás se říká: starého psa novým kouskům nenaučíš. Platí to.

Zpověď na smrtelné posteli

Lenka Kočandrlová 24.9. 12:19
Myslím si,že i kdyby ten pán věděl předem,jak to s ním dopadne,nevěřil by tomu! Stejně by se dal nachytat a udělal by to samé,protože mu sex s mladou zcela zatemnil mozek.Bohužel,většina podobných pánů neumře tak brzy,aby mohli litovat.takže to je takový skoro červenoknižní příběh....moralistní,vlastně beznadějný.

Mikuláš a Vánoce trochu jinak

Zuzana Pivcová 24.9. 09:45
Verim tomu, ze by se mnohym lidem, kteri ziji sami, takove svatky ve spolecnosti mohly libit, diky, Hanko.

Superpotravina Ghí nahradí všechny tuky a navíc má spoustu léčivých účinků

Dana Puchalská 24.9. 09:32
Kdyby moje babička i matka tak tušily že mají ve studeném špajzu a chladničce neustále ghí. Ty by koukaly a divily by se.....

Kam jedou?

Jitka Hašková 23.9. 19:29
Úžasné a krásné.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.