Přehled posledních diskuzních příspěvků
Celý život bojuji s nadváhou, teď konečně nad ní vyhrávám
Jana Šenbergerová 8.6. 08:17
Vaše slova mohu jen potvrdit. Ke mně se vámi uvedené knihy dostaly z jiného důvodu. Byla jsem vždy štíhlá
Vaši zkušenost mohu potvrdit. jen ke mně se vámi uvedené knihy dostaly z jiného důvodu. Byla jsem vždy štíhla a od mládí pořád nemocná. Když v dospělosti nabyly problémy enormních rozměrů a medicína na ně byla krátká, začala jsem hledat jiné možnosti. A tak jsem postupně od laktovegetariánství přešla k vitariánství a nestačila žasnout, jak mi bylo skvěle. Díky různým okolnostem se dnes stravuji napůl zdravě a napůl "normálně". A staré neduhy se vracejí. Proto radím všem, aby neopouštěli to, co jim evidentně prospívá.
A vám přeji příjemný život pod ochranou moudré přírody.
)
Jak si odpočinout na dovolené? Jeďte na další, ale už jen sami
Jarmila Komberec Jakubcová 7.6. 22:12
Po delší době jsem vyrazila si odpočinout na týden k moři.Nechtěla jsem dlouho letět a tak jsem zvolila Tunisko.Zájezd byl poměrně laciný vzhledem k tomu, že jsem odlétala 30.5.Byla jsem překvapena jak perfektním hotelem, tak kvalitními službami ale hlavní předností bylo, že hotel byl poloprázdný a tak tam byl úžasný klid.Myslím, že jet bez partnera na týden je dobrá zkušenost.Souhlasím s autorem článku že bez partnera si člověk lépe odpočine.
Potvrzeno: na artrózu platí kmenové buňky
Jana Šenbergerová 7.6. 15:20
Jsme to, co jíme. Proč jsme tedy skoro všichni dříve nebo později trosky?
Jenže o prevenci, skutečné, jen žvaníme, ale NIC moudrého pro ni neděláme. To se samozřejmě netýká těch, kteří už pochopili, prohlédli a aplikují.
Finále velké fotosoutěže se blíží, už dnes večer oznámíme vítěze
Hana Šorejsová 7.6. 13:45
To co udělala redakce s vyhodnocením soutěže je dost nevhodné ! Nějaké finále ? Velmi zvláštní ? Tohle jsou fota vítězná, takže paní Šmerhová jako ten "kýč s Bernardýnem", to jsou fota z kalendářů a ne vlastní snímky, člověk se zasměje kam až to dojde ? Fota , která se líbila jste se do finále ani nedostala, nebojuji za sebe klikala jsem těm , kteří tam měli hezká fota např. fota pana Štorcha či pana Pecháčka , nebo paní Bartošové, a dalších , určitě to napínavé není, hodně lidí to zklamalo ! Výběr není dle kvality ale dle jmen. Záměr byl, aby jste nahecovali lidi hlasovat na tyto "kýčová" fota.
Slova zabíjejí
Jiří Libánský 7.6. 11:28
Já se hádkám vyhýbám. Nedokáži se smířit s tím, že zlé slovo neplatí a je zrušeno, nemá žádný význam, když bylo vyřčeno během hádky. Nevěřím tomu, že se po hádce "pročistí vzduch". Naopak. V afektu člověk řekne to, co si opravdu o druhém člověku myslí a co v obavě o stabilitu vztahu normálně nevysloví.
Báseň Zuzany jako vždy dokonalá a o něčem je.
Poprvé coby učitelka
Jiří Libánský 7.6. 11:09
Možná bys se svými schopnostmi a vlastnostmi nebyla špatnou učitelkou. Ale nakonec historičtí badatelé (díky tvým zahraničním přednáškám a referátům nejen tuzemští) získali uznávaného odborníka na vojenskou historii. Nevím například, že by se našel někdo, kdo by toho věděl víc o německých jednotkách na našem území za okupace.
Myslím, že to, co jsi pro zkoumání a pravdivou interpretaci historie udělala i díky publikační činnosti, i přes veškerá oficiální ocenění, jsou nedoceněna.
Jsi člověk, který si našel skutečně v naší společnosti uplatnění. A to i za cenu, že žáci přišli o jednu schopnou němčinářku.
Ach, mít tak křídla!
Renata Zadražilová 6.6. 19:04
Já si také kolikrát říkám mít tak křídla-někdy být muškou, jindy labutí, někdy orlem a někdy někomu rychle ulětět... Ale zpátky na zem.
Trapas tragicko-komický: jak mne málem zatkli
Jana Šenbergerová 6.6. 14:04
Paní Lidmilo,
pěkně jste mi hnula bránicí. Možná i proto, že já věřila, že jsou dcery po mně, zatímco můj muž chodil od okna k oknu jako lev v kleci a neustále sledoval čas. Asi měl své zkušenosti. :-)
Kdo zachrání technické profese? Padesátníci a starší
Jana Šenbergerová 6.6. 13:45
Tak tohle mě opravdu pobavilo. Doufám, že nebudou hloupí a nechají si za svou práci pořádně zaplatit. Tento trend sleduji již léta. Mladí přijdou do práce a nejdřív natahují ruku, zatímco staří fachmani prodávají své léty a poctivě nabytou prací získané zkušenosti často za směšný plat. To není nic proti mladým, všichni na tom máme svůj podíl "viny".
Nezvaný host
Jana Šenbergerová 6.6. 13:33
Sny a noční můry! V poslední době se i u mně s nimi roztrhl pytel. Kdo spoléhá na snář, nepochodí. Každý máme svoje snové symboly. Když se nám podaří dešifrovat je, můžeme je využívat v reálném životě.
Zapomeňte na mýty, sex je prevence proti infarktu
Jana Šenbergerová 6.6. 13:27
Moc by mě zajímalo, jak je to se ženami. Mám na to samozřejmě svůj názor, protože americké výzkumy nepokládám zas za tak směrodatné. Jsou i v řadě jiných oblastí poněkud jiní než my.
Vyzývám čtenáře, kteří se nestydí mluvit o svém sexuálním životě, aby se vyjádřili.
Faktem je, že jsem dostala infarkt po jedenáct let trvajícím celibátu. Důvodů ovšem bylo víc.
Takže jak jsou na tom lidé, kteří infarkt prožili a jejich srdce už je "načaté"? Abych si přemírou sexu neublížila. :-))
Útrapy v lékárnách
Jana Šenbergerová 5.6. 15:02
Naše chyba. Dnes a denně jim umožňujeme přebírat moc nad našimi těly, dovolujeme jim zaměstnávat naši mysl a tak jim upisujeme i svou duši.
Nevěříme samoléčitelským schopnostem svého těla a matku Přírodu jsme upsali mamonu, místo abychom moudře užívali jejích darů.
Papoušek
Jana Šenbergerová 5.6. 14:25
Při čtení vašeho pěkného článku jsem měla před očima všechny ty korely, které poletovaly naším bytem, když jsem neměla to srdce nedovolit dětem nějakého mazlíčka. Naštěstí byli konečnou v jejich touze po zvířátku. Předcházely jim rybičky, které sice nelítaly ani neběhaly po bytě, ale při čištění kamínků z akvária dostával zabrat smalt vany. Následovala morčata a křečíci, dokonce jsme doma odchovali dva zajíčky, které dcery zachránily na louce před psem. Skončily u korel. Ta starší si je později odvezla. Vždycky, když jedna z páru umře, koupí novou, aby pozůstalé nebylo smutno. Korelákovi bude pětadvacet let. Možná se dožil takového věku proto, že si nikdy nikoho z lidí nepustil k tělu. Teprve teď, na stará kolena, někdy milostivě dovolí dceři, aby ho na prstu donesla do klece.
Mám s mazlíčky svých dětí spoustu nejen veselých zkušeností, přestože sama vůbec nemám potřebu nějaké zvířátko doma věznit.
Výročí sňatku
Miroslav Štorch 5.6. 08:32
Pěkné decentní vyznání - citát klasika : Moudrá žena po létech pozná, že je lepší přitesávat vysněný ideál než bolestně otesávat svého muže, aby se podobal ideálu :-)
Vzpomínka na školu
Zdenka Jírová 4.6. 23:30
Pana profesora velmi dobře znám, byl velmi přísný, vše si zapisoval do notesu, takže se nikdo nemohl vymluvit.Byl to velmi čestný a spravedlivý člověk, který opravdu své žáky něčemu naučil. Myslím, že z klasické literatury bych mohla ještě dnes maturovat. V našem ročníku nikdo z češtiny u maturity nepropadl. Ráda a vděčně na něho vzpomínám.
Ty jsi...
Miroslav Štorch 4.6. 19:23
Už víme co chtěla básnířka říci ...naštěstí se tam nevyskytl banální rým doupě - poupě. Pěkně volné verše
Z mola na strom aneb Úchvatný geocaching
Miroslav Štorch 4.6. 15:13
Geocaching je také moje hobby a prolézám strže, výmoly a stromy za schránkami. Kdysi jsem se jako horolezec zapisoval do různých vrcholových knížek schovaných v plechových krabičkách v zahraničí i u nás na horách. Geocaching má výhodu, že nemusíme daleko vysoko do hor a našel jsem knížku i v magnetické schránce uvnitř kovového zábradlí u nás ve městě. člověk si připadá jako malý, když hledá skryté vzkazy a poklady. Občas do schránky něco vložíme pro další návštěvníky a něco si třeba odneseme od jiných. Je to prima turistická zábava. Mohu také jen doporučit.
Senior policie: blokování hovorů
Jiří Libánský 4.6. 14:04
Ano lze to. Také to tak mám. Ale když vám volá nějaký soukromý dealer, tak se vám, bohužel, dovolá, ať nabízí produkty jakékoliv firmy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.