Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak uchovat vánoční hvězdu co nejdéle

Jarmila Komberec Jakubcová 29.11. 08:30
Každý rok se snažím si vánoční hvězdu uchovat ale nikdy se mi to nepodařilo. Ale nevzdávám to, letos jsem koupila dvě a zkusím to opět. Nedávno v Izraeli v Nazaretu jsem viděla úžasný červený strom a ona to byla vánoční hvězda. Tak takovou asi nevypěstuji, ale malý keřík by se mi líbil. Vaše rady si vytisknu a příští rok uvidím.

Poznáte toto město?

Jarmila Fialová 29.11. 08:23
Tak tady jsem nikdy nebyla.

Výběr jména dítěte může údajně ovlivnit jeho život

Libor Farský 28.11. 19:02
Připravuji na toto téma obsáhlejší studii do rubriky "Hrátky s češtinou", tak si příklady ponechám do ní. Jen se přiznám k opakované hlouposti v naší rodině - na jedné adrese již bydlí 3x Libor Farský, z toho oba starší jsou Ing., což obnáší značné problémy s poštou do vlastních rukou nebo při doručování dovozci z eShopů. Odesílatelé málokdy uvádějí za příjmením st., nebo ml., i když v objednávce to vždy je správně, o úřadech ani nemluvě...

Vánoční vzpomínání

Věra Ježková 28.11. 15:54
Hezká vzpomínka. Jako dítě jsem měla Vánoce moc ráda. V koloběhu života se zastavuji častěji než jen o Vánocích.

Akční seniorka

Elena Valeriánová 28.11. 11:05
Seznámení je na můj vkus tak trochu povrchni, neosobní i když paní i její život mohou být zajímavé. Omlouvám se, ale tak Váš článek vnímám.

Slovinsko 6 - Piran

Alena Vávrová 28.11. 10:04
Vaše zážitková dovolená neměla, zdá se, chybu.

Ženská touha po dokonalém vzhledu

Hana Rypáčková 28.11. 09:00
Z toho, jak se muži přizpůsobují( z určitých důvodů) ženám, je mi špatně.Ztrácí své mužství a vyrovnávají se " barbínám".

Můj velmi akční senior, nejšťastnější ve vzduchu

Marie Ženatová 27.11. 13:14
Přeji Vám oběma ze srdce hodně štěstí, jste obdivuhodní...

Mýty o seniorech zbořeny

Libor Farský 27.11. 11:17
No vida. A to jsem si myslel, že jsem asi výjimka, protože jsem se jako učitel na SŠ a VOŠ většinu svého aktivního života pohyboval mezi mladými lidmi.

Trenčianské Teplice - hotel Flóra

Naděžda Špásová 27.11. 10:46
Jarmilko, muselo to tam být opravdu moc hezké, soudním podle tvých fotek. Je to od nás trochu z ruky. :-)

Poznáte tento kostel?

Zuzana Pivcová 27.11. 09:30
To jsem ani nevěděla, že existuje taková zdrobnělina. :-D

Už jste vyzkoušeli elektronické cigarety?

Věra Ježková 26.11. 21:05
Reklama na cigarety, aby člověk přestal kouřit? Tak to jsem zvládla ze dne na den v době, kdy elektronické cigarety ještě nebyly na světě.

Zážitek roku 2017 - soutěž o produkty z konopí

Jana Šenbergerová 26.11. 20:09
Gratuluji Jitce J. a těším se na všechno, co nás na íčku ještě letos čeká. :-)

Talenty na nesprávném místě

Jana Šenbergerová 26.11. 13:34
Takových talentů by se našlo! Pěkně ten šachista svůj výpadek zdůvodnil. :-)

Vánoční halafance aneb Vše o dárcích

Jana Šenbergerová 26.11. 12:52
Zajímavé povídání na aktuální téma. Také mám pocit, že to s dárky přeháníme. Já bych je klidně zrušila, i když dávám dárky ráda, a ty, které dostanu, mě potěší. :-)

Proč, proboha?

Zuzana Pivcová 26.11. 09:29
Beru to jako řečnickou otázku a takové odpověď neočekávají, protože už mají odpověď v sobě.

Správný valašský frgál

Dana Puchalská 26.11. 08:15
Mňam. Na naší dovolené v Beskydech jsem si na něm skutečně pochutnala. A litovala jsem se, že jsme si nevzali ještě jeden sebou domů. Protože druhý den je v tom pekařství už neměli. Prostě jak říká pan režisér Troška - nebe v hubě.

Robert Oppenheimer - otec atomové bomby

Libor Farský 25.11. 16:06
Úžasný článek, nikde jinde jsem dosud na podobný rozbor nenarazil. Ovšem představa, že by Hitler byl rychlejší je děsivá. A kdo ví, jaké tajné zbraně se vyvíjejí dnes, patrně již i mimozemské. Snad si mocnosti uvědomují, že nechtějí lidstvo vrátit do pravěké civilizace.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.