Přehled posledních diskuzních příspěvků
Slevy k žití prospěšné
Zuzana Pivcová 28.5. 10:42
Pro mě Slevomat jaksi není, a to kvůli minimálním objednávkám pro jednu osobu. Jako obvykle jste na mé tváři vykouzlil úsměv. Díky.
Cvičení na balónech zlepšuje fyzičku. Je ideální pro seniory
Dagmar Bartušková 28.5. 07:17
Cvičení na balónech jsem si vyzkoušela v lázních. Bylo super. Přemýšlím o tom, že ho přiřadím i mezi má další cvičení.
Dvě nové soutěže portálu i60
Marie Novotná 27.5. 20:32
Výhercům gratuluji a těším se na cestopisné nabídky.
Řecký Karpathos: Místo, kde se zastavil čas
Zuzana Pivcová 27.5. 18:24
Vím, že jsem tenhle ostrov měla na seznamu, kam bych se ještě z řeckých ostrovů chtěla podívat, ale pak už k tomu nedošlo a teď už se vší pravděpodobností nikdy nedojde.
Palební linií na Žižkově
Dana Puchalská 27.5. 12:14
Na Žižkově to prostě už vypadá jako na Divokém Západě.
Kde najdete tento řetězový most?
Helena Votíková 27.5. 08:55
Také jsem musela vygúglit. :-) Prima tip na výlet.
Domov důchodců. Jaký vybrat a jak si požádat o místo?
Zuzana Pivcová 26.5. 22:05
Kdyby to bylo aktuální, určitě bych si vybrala dobře. Problém však je, že na ta lepší zařízení mi finance nebudou stačit.
První dovolená s partnerem. Krása nebo pohroma?
Josef Borecký 26.5. 14:53
Rád bych tu romantiku zažil, která se mnou pojede? ;)
Lichořeřišnice k okrase i jako přírodní antibiotikum
Alena Vávrová 26.5. 14:24
Mám ji každoročně někde vysetou, je to moje oblíbená letnička. Prý je velmi léčivá i na oči.
Poznáte tento kostel?
Zuzana Pivcová 26.5. 08:38
Páni, nebýt toho filmu, bylo by vše na levačku. :-D
Proč šaman dokáže přivolat déšť
Věra Ježková 25.5. 16:56
Zajímavý článek. Kvantové mechanice nerozumím, ale daný princip v životě v podstatě uplatňuji. Aspoň tak, že mám-li před sebou nějakou nepříjemnou záležitost, začínám se na ni v myšlenkách připravovat nejméně týden předem. Hlavně v případech, které nemůžu ovlivnit jinou přípravou (např. naučit se na zkoušku.) Zavřu oči, uvolním se a představuji si danou situaci s tím, že dobře probíhá a dopadne. Dává mi to pocit klidu. Poprosit a poděkovat umím také. Díky za krásné přání a nápodobně.
Hana Michopulu: Česká gastronomie dělá pokroky
Jana Šenbergerová 25.5. 13:43
Jsem pořád přesvědčená o tom, že většina lidí, kteří se věnují kulinářství, toho o skutečně zdravém stravování moc neví. Přesto je moc dobře, že se snaží aspoň někdo, protože nepochybně platí, že jsme to, co jíme. Pro mě třeba paní Rettigová napáchala v této oblasti více škody než užitku. A klidně mě kamenujte. I z velmi zdravých potravin je totiž možné uvařit zcela nezdravé jídlo. Naopak to možné není. Zajímalo by mě, co je na těch kanapkách (chlebíčkách) ve fotogalerii.
Mimonet, hejtr, FSB…Víte, co znamenají tato slova?
Olga Štolbová 25.5. 10:32
Pobavila a poučila jsem se. Některá slova jsem ještě neslyšela, ale nejvíc se mi líbí "čvančary".
Petschkův palác. Místo hrůzy, utrpení, ale i bohatství, krásy a nadčasové architektury
Zuzana Pivcová 25.5. 10:18
Díky za exkurzi. Pro mě vzhledem k mé dřívější archivní práci s dokumentací z 2. světové války je to obzvlášť zajímavé.
Návod na pohodovou dovolenou
Zuzana Pivcová 25.5. 10:02
To jsou všechno důležité věci, ale je fakt, že některé nezávisí jen na nás. Proto do "rizikovějších" zemí raději nejedu, i kdybych je měla skoro u nosu. Jenže, na druhou stranu, jsou rizika nepředvídatelná, a v dnešní době už vlastně všude.
Světlo mezi stíny
Marie Doušová 25.5. 07:11
Barevné vyznání a opět kouzelné veršování. Vždy potěší. Dík!
Všichni dobří vodáci
Zuzana Pivcová 24.5. 11:38
Přeji Ti, abys byl co nejdříve zase na vodě (nebo ve vodě?). I když budeš asi muset jenom nepředpisově plavat. :-D
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.