Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jestřabina lékařská, otužilá trvalka, která hojí ekzémy
Jana Kollinová 17.6. 12:33
Rostlinku neznám, ale je velmi krásná kvetoucí a jako léčivka dvojnásobně zajímavá.
Pohádka o tetičce ze Slovácka, které se splnil cestovatelský sen
Marie Doušová 17.6. 08:11
Moc hezké čtení a je krásné , že si Liduška splnila přání. Přeji ještě hodně krásných zážitků.
Přijměte pozvání na moje toulání
Hana Práglová 17.6. 07:39
Evi,pozvání jsem přijala a jsem nesmírnė spokojená.Díky .
V zajetí léků. Bereme jich moc
Dana Puchalská 16.6. 18:52
Ano jsou tací pacienti. A nenapadne je zajít k jinému lékaři. Bohužel. A nejhorší je že mají doma léky s prošlou dobou a mohou si i ublížit. A není nic jednoduššího než si nechat poradit. Ale je to někdy těžké. A přitom dávají nemalou finanční částku ze svého starobního důchodu za zbytečné léky.
Markéta Svobodová: Škola Bauhausu nás inspiruje dodnes
Mirek Hahn 16.6. 17:38
Prima článek. Díky za tip na knihu.
Malta aneb Tři grácie na cestách a jeden muž
Naděžda Špásová 16.6. 10:31
Malta je určitě moc krásná. Hlavně, že jste si to všichni užili. Fotky by to určitě potvrdily.
Maminka nám z nebe mávala
Hana Práglová 15.6. 18:51
Zajímavé čtení.Vzpomínala jsem na svou maminku a v očích měla slzy...
Starosti v penzi nemizí. Naopak
Libuše Křapová 15.6. 15:33
Celkem bych se vším v článku souhlasila, ale zaráží mne jedna věc. Socioložka L. Vidovičová a její kolegyně, které údajně prováděly výzkum, zařadily padesátileté osoby mezi mladé seniory? Pokud je mi známo, až do šedesáti let je to střední věk. Stáří začíná mezi 60 - 75 lety. Pokud sociologové špatně určují věkové kategorie, nakolik je potom takový výzkum objektivní a platný?
Člověk jako barva aneb Jak rozeznat typy osobností
Dana Puchalská 15.6. 14:42
Asi jsem zelený typ s modrou šmouhou.
Kontryhel obecný: Zabírá proti průjmu, ale i celulitidě
Zuzana Pivcová 15.6. 12:53
Díky, postupně si připomínám, co jsem před 25 lety trochu studovala i používala.
Jak banky a exekutoři vyrábějí bezdomovce
Mirek Hahn 15.6. 11:27
Uff.... Držím ti palce, nedej se. Ta džungle bambilionu předpisů a norem je fakt peklo.
Procházka po Lucemburku aneb po stopách “Otce vlasti”
Věra Ježková 15.6. 07:03
Naprosto souhlasím už s úvodním odstavcem. Zastavili jsme se v Lucemburku jen krátce na zpáteční cestě poznávacího zájezdu do Anglie, ale byla jsem okouzlena. Místem a vědomím, že stojím u krypty Jana Lucemburského.
Ženy diktátorky. Jak s nimi žít?
Libor Farský 14.6. 18:43
Velmi zajímavý rozbor situací hraničících s psychickým týráním mužů, které je zřejmě právně neřešitelné. Dokud muž nereaguje - již nepříčetně. Zaujala mě Vaše slova " Pokoj dává jen vnukům, protože ti její řeči pouštějí hned druhým uchem ven". U muže by to nefungovalo? Nevzpomínám si teď na podobné případy v literatuře, popisující rodinné vztahy třeba v 19. století. A vůbec by byl zajímavý exkurz i do dávné historie po názvem "POD PANTOFLEM". Velmi lákavé téma i pro další článek, "O fenoménu P...", jenže já v něm žádné zkušenosti nemám. Málem jsem napsal "bohužel", ale správně je bohudík.
Tip na výlet - Saddámovo dělo u Brandýsa
Zuzana Pivcová 14.6. 16:39
Při pohledu na ten kolos jsem si vzpomněla na údajně největší dělo na světě, které je turistickou atrakcí na Maltě u hlavního města Valetta. To je ale někde z druhé poloviny 19. století a mělo sloužit jako obrana proti Italům. Tahle novodobá obluda vypadá mnohem děsivěji, i když to je jen nápodoba části skutečně plánované funkční zbraně.
Růžová sponka do vlasů
Zuzana Pivcová 14.6. 13:06
Moc hezký článek. Myslím, že každý má právo být svůj, když tím druhým nijak neškodí. Tohle je zrovna příklad toho, že ostatní podle zevnějšku vůbec nemusí poznat, co ten dotyčný v sobě prožívá.
Jezero Kalterer See: víno, kola a koupání
Blanka Macháčková 14.6. 12:50
Nádherný tip na aktivní dovolenou. Určitě vyzkoušíme!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.