Přehled posledních diskuzních příspěvků

Babička nechce hlídat. Problém hlavně o prázdninách

Olga Škopánová 25.6. 14:58
No škoda ráda bych si ten nejnovější výzkum přečetla a zjistila zda jsem vážně divná když si myslím že o děti by se měli starat především jejich rodiče.

Zatýkání na Žižkově

Alena Tollarová 25.6. 13:13
Furt se něco děje a já jsem lempl, protože jsem nedávnou honičku cyklisty policistou na cykloszezce vůbec nezúročila.

Zvířata a já: Fotoreportáž: LOVY BEZE ZBRANÍ

Jiří Hudeček 25.6. 11:23
Co na to říci, Prostě nádhera. Elenko všechna čest. Článek i fotky - diplomová práce!

Jednoduchý recept, jak mít barvené vlasy krásné a lesklé

Zuzana Pivcová 25.6. 10:02
Pamatuji si, jak jsem někde po pubertě četla o šlechtičnách, které se koupaly třeba v mléce. Tak jsem si naplácala mléko na hlavu. To tam žluklo a velmi zapáchalo. Chemicky barvené vlasy sice nemám, ale Tvůj recept příležitostně vyzkouším, jen na svůj kratičký střih snížím dávku. :-D

Chci zaměstnat seniora. Zn. Ihned

Ladislav Vesecký 25.6. 06:19
Křivdy napáchala na padesátnících úmyslně vláda pravice! Skazili jim život i důchody! Měli by je všechny odškodnit.

Jsou kočky léčitelky?

Zuzana Pivcová 24.6. 20:44
Řekla bych, že se s kočkami léčíme navzájem, ale zda je to u lidí pravidlem, nevím. Asi záleží na intenzitě vzájemného vztahu.

GDPR není bubákem pro občany

Zuzana Pivcová 24.6. 19:21
Zatím se na mě kvůli souhlasu...obracejí jen různé firmy, u nichž jsem si po internetu něco objednávala nebo mám jejich nákupní kartu (celkem zbytečnou). Pokud to nějak ovlivní ty nežádané dotěrné telefonní nabídky, budu jedině ráda. Je pravda, že mi teď už nějak podezřele dlouho nikdo nevolal. :-D Díky, Jano, za účelnou informaci, mně se hodila.

Nejpodivnější stížnosti turistů: moře je moc slané a písek hrozně pálí

Libor Farský 24.6. 15:30
Navrhuji cestovním kancelářím dát dohromady a knižně vydat tuto humoristickou Knihu přání a stížností.

Splněný sen 2: Natáčení pohádky

Dagmar Bartušková 24.6. 11:52
Dano, rada jsem se zasnila. Pokud to někdy budou hrát v TV, určitě si pohádku nenechám ujít.

Klimakterium v létě: Vysoké teploty zhoršují návaly horka. Co s tím?

Jana Šenbergerová 24.6. 10:04
Tento neduh mě v klimakteriu úplně minul, aniž jsem používala jakékoliv doplňky stravy. Jsem přesvědčena o tom, že to bylo dáno mnohaletým vitariánským způsobem života. Přestože jsem u něho nezůstala, profituji z něho i ve stáří. Zde uvedené rady mohou být nepochybně prospěšné.

Fotoreportáž: Jaro

Zuzana Pivcová 24.6. 09:39
Moc krásné fotografie. Připomnělo mi to, jak se velmi pomalu rozjížděla fotosoutěž na téma Jaro, a pak už to šlo ráz na ráz. Jako samo to jaro. Díky, Aničko, zase vidím řeku, jak jsem loni v neděli šla sama kolem.

Veselé vdovy

Zuzana Pivcová 24.6. 09:32
Myslím, že se tu objeví námitky, že ta veselost pramenila z dobré finanční situace. Já osobně mám také zkušenost se zahraničními turisty v seniorském věku. Kdysi na Kosu jsem si koupila dva výlety s tamní CK a německá a britská společnost s převahou seniorského věku dodala celému dni opravdu veselou atmosféru. Ráda na to vzpomínám.

Jak se seznámit ve vyšším věku aneb Líbají se senioři?

Eliška Houšková 23.6. 20:55
Mám bohužel špatnou zkušenost, když mi zemřel manžel, byla pro mne samota strašná. Snažila jsem se najít někoho na seznamkách a bohužel, najít tam solidního člověka, to je jako hledat jehlu v kupce sena, jak říká dcera, co hledat ve vykáceném lese? Závidím párům, kteří spolu zestárli, neměla jsem to štěstí a hledání jsem vzdala, poznala jsem tolik zoufalců, jako nikdy v životě, už raději ne. Nějak už dožiju, samota prý zkracuje život, tak aspoň se nebudu dlouho trápit..

Zvířata a já: Pes versus vnoučata

Věra Ježková 23.6. 13:33
Blanko, napsala jsi to moc hezky. Pejsek je sympaťák. A věřím, že vnoučátka postupně přijdou na to, že mají úžasnou babičku. :-)

Nádherně modrá chrpa polní. Věděli jste, že léčí oči?

Eva Mužíková 23.6. 08:18
Další typ ....po operaci oka by se jistě koupel uplatnila. A o unavené pleti ani nepíši. Vlastně ne, já mám vrásky od smíchu:)))}

Hurá do Bulharska

Blanka Macháčková 23.6. 07:48
Přesně tak. Oprášit vzpomínky a porovnat. Nejen služby, ale i vztahy v běhu času.

Láska mi říká Dcero

Věra Ježková 23.6. 07:30
Zuzko, díky za krásný vstup do nového dne. ♥

Proč ženy trpí rozchodem s partnerem více než muži?

Věra Ježková 23.6. 07:29
Myslím, že city se nedají měřit, a tedy ani porovnávat. A nepomůže ani škála. Protože i stejnou intenzitu, v tomto případě utrpení, můžou lidi označit odlišně.

Nesourodé páry. Ale klape jim to

Jana Šenbergerová 22.6. 20:45
V obou dlouhodobých vztazích jsem/byla součástí různě nesourodého páru, takže o tom něco vím. Oba mě svým způsobem poznamenaly, ale do žádného jsem si nenechala mluvit. Je to jen a jen věc těch dvou.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.