Přehled posledních diskuzních příspěvků
Neshody v rodině nebo dokonce týrání? Problém, o kterém se moc nemluví
Libor Farský 30.6. 22:19
Je-li ten odhad až 20% týraných seniorů reálný, nemělo by to nechat v klidu žádného z profesionálních sociologů ve státní správě !!!
Lefkáda: panenské pláže a úžasná kuchyně
Jana Šenbergerová 30.6. 11:51
Napsáno tak, že i když po ničem takovém netoužím, hned bych se tam vypravila.
Květnové toulání Šumavou
Jarmila Komberec Jakubcová 30.6. 11:48
Soničko moc hezké vyprávění o Šumavě. Také by se mi takové toulání líbilo. Třeba mi to jednou vyjde.
Moderátor Vladimír Kroc: Živím se tím, co mě ukrutně baví
Jana Šenbergerová 30.6. 11:47
Šťastný to muž! Tak ať mu to vydrží co nejdéle. :-)
Nemohu usnout. Co s tím?
Margita Melegova 30.6. 10:55
Jsem sova, v mladi jsem se tesila, ze na stari se zmenim na skrivanka a budu vitat slunecni paprsky, nic z toho se nestalo, do postele o pulnoci a rano si prispim. Nevyplnilo se to co jsem slysela v mladi ...jen pockej az budes stara budes vstavat se slepicemi.
Tip na výlet: Český ráj
Naděžda Špásová 30.6. 10:41
Maruško, moc hezká pozvánka a fotky jsou taky pěkné. :-)
5 výstav, za kterými vyrazit do Prahy
Věra Ježková 30.6. 06:39
Favority v Národním technickém muzeu jsem viděla. Na výstavě Jana Zrzavého jsme byly s Jitkou H. – můžeme jen doporučit. Obrazy a obrázky vystihuje Jitčin výraz „snové“. Mumie nemusím. Zajímavý by mohl být český design. Dala jsem do tipů.
Životní změny? Jedině příjemné
Jana Šenbergerová 29.6. 22:51
Mělo by to být snadné, ale dokud tento princip nepochopíme, tak není.
Psychologové: Nejvíce máme plno před Vánoci a letní dovolenou
Zuzana Pivcová 29.6. 19:48
Dobrá dvojice, z níž znám jen tu dámskou část. Díky.
Speciality kuchyně NDR - jak pro koho! Co mi utkvělo v paměti - část druhá
Blanka Macháčková 29.6. 12:14
Kdykoliv jsme byli na dovolené v NDR vařila jsem ledvinky, které tam byly k dostání. U nás to byla podpultovka. Métský salám mi taky chutnal.
Dančí steak
Zuzana Pivcová 29.6. 09:50
Pokud to byly, Jituš, Tvoje narozeniny, tak dodatečně gratuluji.
Můj první rok na portále i60
Mirek Hahn 29.6. 09:23
Pěkná bilance. Obdivuji váš přístup, pozitivní i racionální. Smekám před autorskou produktivitou. Gratuluji a přeji na Íčku i v životě další přínosné roky :-)
Češi na rozdíl od vyspělých zemí závěti moc nesepisují
Věra Ježková 29.6. 06:52
Zajímavý článek. Závěť už jsem napsala. Ale ne u advokáta. Protože nemám přímé dědice a se svou klaustrofobií bych nechtěla navěky skončit někde v piksle.
Koupit dřevěný zahradní nábytek, nebo si jej vyrobit svépomocí?
Blanka Macháčková 29.6. 06:50
Kvalitní nábytek do zahrady je drahý, ale takový šikula je k nezaplacení. Ne každý to zvládne jako vy. Souhlasím s Ivanou.
Rozdílné tempo. Ve stáří to je problém
Věra Ježková 28.6. 16:40
Tolerance je takové ošemetné slovo. Toleruji ti, že jsi jiný než já. Proč? Skrývá se v tom myšlenka, že já jsem lepší. Ale budiž, nebudu slovíčkařit. Pojem je obecně akceptován a běžně užíván. Můj partner je o dost starší než já. Na rozdíl ode mne stále pracuje – učí na VŠ. Chodí ale o holi, zatímco já po operaci kolene se pohybuji svižně. Když spolu jdeme, své tempo mu samozřejmě přizpůsobím. Na elektrickém skútru si vyjede buď sám, nebo jdu s ním a jede pomaleji či na mě po pár metrech počká. Každý máme také svůj okruh zájmů. Když jsme spolu, vycházíme si vstříc. A myslí nám to oběma ještě dobře.
Unikátní přírodní labyrint v Brandýse nad Orlicí láká na noční bloudění a prázdninové výlety
Věra Ježková 28.6. 15:23
Je moc hezký, ale mé klaustrofobii by se v něm nelíbilo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.