Přehled posledních diskuzních příspěvků

Svatební šaty pro starší nevěstu

Zuzana Pivcová 10.1. 20:42
Takovéhle šaty bych si k svému zjevu nevybrala žádné. Ale asi už to ani nebudu potřebovat!! :-))))

Konečně chci plus

Zuzana Pivcová 10.1. 20:23
Souhlasím s Vámi. Pocit jakéhosi stereotypního přežívání, do nějž nemůžu vložit nic svého, by pro mě taky nebyl.

Histogram a Vyvážení bílé

Hana Rypáčková 10.1. 16:59
Přečetla jsem, shlédla videa a musím vyndat štrůdl z trouby, abych nepřipálila....Díky, dík, je to dost dobré, jen prozkoumat foťák na co stačí....

Drobky štěstí

Hana Rypáčková 10.1. 12:36
Moc se mi to líbí a poslední odstavce nejvíc.

Základní vojenská služba

Zuzana Pivcová 9.1. 20:14
Něco z toho mi připomíná Tankový prapor a něco Žert. A přemýšlím, je-li to autobiografie.

Vzpomínka

Zuzana Pivcová 9.1. 17:58
Nevím, proč, ale vybavila jsem si při čtení Divotvorný klobouk. Je to vtipný i poetický minipříběh, v němž je zkratkovitě řečeno vše.

Můj nejsilnější zážitek roku: Jak jsem založila požár

Jana Šenbergerová 9.1. 15:32
Heli, tys mě pobavila, i když na uvedené události není nic k smíchu. Osobně bych to nazvala Jak jsem uhasila požár. Zdá se mi to chvályhodné, zatímco zakládání požárů spíš trestuhodné. :-))) Hlavně že se nikomu nic nestalo. Jen nechápu, jak se ti to povedlo ututlat. :-)

V Praze budou dva "automaty" na verše

Jana Šenbergerová 9.1. 13:28
Nápady Ondřeje Kobzy se mi moc líbí. Snad nám někdo z Prahy napíše o své zkušenosti s nimi. :-)

Jaskyňa Soreq, nádherné miesto v štáte Izrael

Libuše Křapová 9.1. 08:40
Píšete s přehledem, poučně a srozumitelně. Škoda, že mne větší cestování zatím pomíjelo - asi už pomíjet bude. Můžu vám jen závidět :-))

Lásko, tak to občas chodí

Libuše Křapová 9.1. 08:17
Jako vždy, nádherné, procítěné... , musím se jenom opakovat. A zas slyším melodii. Škoda, že to v notách zapsat nedokážu

Můj zážitek roku: Vánoce

Hana Šorejsová 9.1. 07:21
Napsala jste to moc mile a hezky jako správná babička, prožívám podobné, mám vnoučata holčičku a chlapečka 5 a 3. Radujme se z nich ! Díky ! Elen, jinak koncert Vídeňských filharmoniků opakují tuto neděli ve 22:50 na ČT art . Také jsme tančili a máme to všichni moc rádi.

Zima na Vysočině

Marie Novotná 8.1. 20:04
Děkuji za nádhernou pohádkově zimní atmosféru.Fotky jsou kouzelné a připoměly mi,že už jsem tam dost dlouho nebyla.Moc se ti to povedlo.

Brtnické ledopády

Dana Kolářová 8.1. 18:09
Alenko, zajímavý článek a fotky krása, velká krása. Děkuji za kouzelnou zimní pohádku. Jsem ráda, že ses z toho výletu vrátila v pořádku domů!

Nový hit jménem syrová čokoláda

Marie Magdalena Klosová 8.1. 18:03
Asi by stálo za to ji ochutnat,nevím,zda bych se šklebila,nebo jásala.Mou prioritou je hořká čokoláda s chilli papričkou.To je něco podobného extázi.

Kočičí život

Alena Tollarová 8.1. 17:30
Já ho vedu :) Ale vážně, už jsem někde psala, že kdybych mohla, měla bych kocoura - černého.

Můj pobyt v Lázních Jeseník

Marie Novotná 8.1. 15:34
To jsou krásně popsané a předstanené lázně v četně popisu cesty.Jen moje plánovaná ,,léčba"nebude na úkor pojišťovny,ale mojí kapsy.A tak ještě není jisté,zda k plánované akci letos dojde.

Můj nejsilnější zážitek roku: Zrození nového života

Zuzana Pivcová 8.1. 15:19
Tak to chápu, že tyhle události u Vás překryly vše ostatní. To stojí za zveřejnění i gratulaci.

Karel Čapek věřil ve svobodu ducha, humanitu i demokracii

Zuzana Pivcová 8.1. 15:17
Pro mě zůstává Karel Čapek fenomén. Mimořádný až geniální, a přitom jako člověk velmi plachý. Zvláštní, že mi výrazem vždycky připomínal mého tatínka.

Můj zážitek: operace kyčelního kloubu

Jaroslava Handlová 8.1. 12:46
Paní Jitko, překonání strachu je úžasné vítězství. Dalším Vaším vítězstvím byly i operace, které proběhly úspěšně. Přeji Vám mnoho nových a veselých zážitků.

Můj zážitek roku: Mami, spolehni se!

Eva Mužíková 8.1. 11:16
Paní Aleno, nápaditý dárek, který jste si, jak popisujete užila se vším všudy. Líčení sestupu po srázu jsem viděla jako před sebou, smekám....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.