Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dvoufázové NOVINKY Mix Me: Hydratace a péče pro pleť i tělo

KADLEC DAVID 14.10. 16:22
Potřebujete rychlou a spolehlivou finanční pomoc? Jsem soukromý investor, který nabízí přímé půjčky bez bank a makléřů. Ať už chcete konsolidovat dluhy, pokrýt naléhavé výdaje nebo financovat své podnikání, zajišťuji rychlé schválení a jasné podmínky. Můj proces je jednoduchý: žádné složité papírování, žádné skryté poplatky, žádné nekonečné čekání. Každá smlouva je poctivá a transparentní a v mnoha případech lze finanční prostředky převést v tentýž den. Jsem k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abych vás provedl celým procesem a poskytl vám finanční podporu, kterou potřebujete. E-mail: kadlecdavid21@gmail.com WhatsApp: +420732795791

Vyprávění muže, který žil s biomatkou

Daniela Lender Chaloupková 14.10. 14:40
Pane Jene, chudák kluk .... Pár biomatek ve svém okolí znám, naštěstí, díky věkovému rozdílu, pouze od vidění a z vyprávění svých přátel a známých, kteří je mají ve svých rodinách. Po ztrátě svého praktika jsem měla tu smůlu, že jsem se dostala do péče "biolékařky". Poté, co mi "našla" všechny existující civilizační choroby, které jsem si, dle jejího uvážení, způsobila sama, jsem přešla k jiné. Čímž jsem se najednou "zázračně" uzdravila, po chorobách ani památky :-)) Hrdinovi Vašeho příběhu přeji už jen vše dobré, Vám děkuji za pěkné počtení :-))

Čůrám rád

Šárka Bayerová 14.10. 09:06
Roztomile nekonvenkčně naturalistické! A k tomu všemu ještě dobrý nápad! :-)

Zápisník starého muže: Chlap nebrečí

Iva Bendová 14.10. 07:20
Pěkné, děkuji za krátké milé počtení :-)

Sex při těhotenství?

Jana Šenbergerová 13.10. 12:58
Paní Ireno, vy jste vážně humoristka. Zasmála jsem se hned dvakrát, i když mi dnes vůbec není do smíchu. Vzhledem ke svému věku a stránkám, na kterých se nacházíme, beru toto hezké pojednání jako dejme tomu povídku, příběh ze života, někdo možná i sci-fi. :-) A vtip také neměl chybu. :-)

Recept na štěstí? Podle mě platí, jak si usteleš, tak si lehneš!

Jana Šenbergerová 13.10. 12:21
Pane Berko, vaše slova jsou krásná vize šťastného života. Souhlasit s nimi musí každý, kdo má takovou povahu jako vy. Bohužel v tomto ohledu nejsou všichni stejní. Podmínky, se kterými jste se musel potýkat vy, vás zřejmě zocelily. Někoho však mohou zničit. Optimizmem nabudíte optimistu, pesimistu může srazit k zemi. Mnozí by si i rádi ustlali, ale nemají kam. A věřte, nejsme tu jen proto, abychom byli za každou cenu šťastní. Někdy se o to štěstí musíme zasloužit, jindy třeba i poprat. Náš pocit štěstí je jen třešničkou na dortu života. A já vám ho, i všem ostatním včetně sebe, upřímně přeji.

Jak může lékař přispět k včasnému rozpoznání mnohočetného myelomu

Jitka Caklová 13.10. 09:03
To je opět strašák, včetně titulní fotografie. Hlavně ať lidé s "nasazeným broukem do hlavy", mají o čem přemýšlet :-(

Místa vhodná pro setkávání mizí. Lidé spíš chodí do obchodních center, než na procházky či korzovat po náměstích

Jindřich Berka 13.10. 08:44
Je to nový životní styl. Stačí se zastavit před domem se sousedy a prohodit pár vět, po sportu si sednout se spoluhráči na pivo, jít společně s rodinou či přáteli na túru, do kina, divadla, vykoupat se a je plných jiných aktivit, kde se lidé scházejí. Třeba venčení psa. Do OC já nutně nechodím. .

Lístečky z javora

Irena Mertová 13.10. 08:01
Prosté, hezké, čisté... :-)

Když je tělo bolavé a hlava prázdná

Irena Mertová 12.10. 10:13
Ano, "vypnout" je docela těžké, ale dá se naučit... :-)

Bajka o orlu, který se stal slepicí

Jitka Caklová 12.10. 08:07
"Anthony de Mello byl jednou při jedné neformální příležitosti požádán, aby řekl pár slov o svojí práci. Postavil se a začal vyprávět příběh, který potom i na přednáškách občas opakoval a který znáte z jeho knihy Ptačí zpěv. Řekl, k mému velkému údivu, že se ten příběh hodí i na mě." Musím konstatovat, že i na mě , neboť toto je úvod knížky od výše zmíněného autora, Bdělost, která i mně otevřela oči i mysl ♥♥♥

Psi, já a jeden princ

Jarka Jendrisková 12.10. 08:07
Toulavé psy jsem viděla i v Řecku. Vyzáblé, nemocné, obtěžující lidí v restauraci. Když jsme si objednali, dávala obsluha na stůl džbán s vodou na polití psů... To jsem měla Řekům za zle, že to neřešili.

Pomáhal a sloužil a nakonec se dožil zklamání

Daniela Lender Chaloupková 11.10. 13:43
Míšo, díky za další skvělý článek. Jak typické pro tuto dobu. Historie se stále dokola opakuje, a lidstvo není schopno se poučit ....

Život je kolotoč. Dlouhé dny

Iva Bendová 11.10. 08:11
Ach to rolování v mobilu - hvězdiček bych ráda přidala na šest :-)

Kdo se bojí klasiky - starší bratr „Formanova" Amadea

Daniela Lender Chaloupková 10.10. 11:09
Jarko, opět perfektní, díky :-) Amadea zná asi každý, Královský hon za sluncem jsem viděla před pár lety, zejména díky mému oblíbenci Christopheru Plummerovi. Na Equus bych asi neměla sílu ... i když Richard Burton patří k mým dalším TOP mužům ;-))

Včasný záchyt je klíč. Češi ale prevenci rakoviny i přes varování podceňují

Naděžda Špásová 10.10. 10:28
Chodím na gynekologii pravidelně už od mládí. Svému současnému lékaři vděčím za život. Před několika lety mi byla diagnostikována rakovina dělohy. Postaral se o mně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.