Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jde vůbec nenaletět?

Ján Zábranský 6.12. 17:35
Nejprve vystrašit, následně mentorovat.

Chabařovice "Jiná zahrada"

Jan Zelenka 6.12. 10:12
To je skutečně velká a zajímavá nabídka.

Jak Maruška dupla na plyn místo na brzdu

Iveta Tomčíková 6.12. 09:03
Jupííí, na vaši Marušku, tedy tu, která svolila s uveřejněním vašich super článků s tématem jejich příběhů - na tu jsem se vždy na I.Dnes víc než těšila. Jsem ráda, že jsou uveřejňovány i zde. :-) Laskavé svolení k psaní článků o ní - jo! - i já už vím, co se tu musí psát pro čtenářky tohoto serveru, aby neměly dojem, že jde o pomluvu, jak mi bylo vyčteno. Ostatně, stejně tak jako Vy pane Jene vím, že pro zveřejnění článku o někom jiném - musím mít k tomu jeho svolení. :-) Vždy jsem ho měla. Jsem ráda, že mé "Kalhotky" prošly nyní bez výtek, tedy zatím. :-) Přeji Vám i kamarádce s oblými tvary, aby Vaše setkávání nikdy neskončila, neb úsměvu není nikdy dost a ten vy oba umíte skvěle dodat! :-)) Dík...

Snění

Iva Bendová 6.12. 09:02
Milá Blani, děkuji za Tvé hezké a optimistické snění.

Vzpomínka na Vánoce 1975

Iveta Tomčíková 6.12. 07:44
Na krásné věci se vzpomíná s láskou. Vaše básnička je moc krásná a při volném víkendovém sobotním ránu se hezky četla. :-) Děkuji paní Květo, umíte krásně básnit! :-)

Yellowstone

Jana Šenbergerová 5.12. 14:50
Viděla jsem a mohu potvrdit.

Alpské putování s kravkami

Naděžda Špásová 5.12. 13:08
Jendo, hezké vzpomínky, fotky to dosvědčují. V Alpách jsem kdysi taky byla, byl to zájezd z práce, tenkrát jsem bohužel ještě nefotila. Přeji hezké vánoční svátky a zdraví do nového roku.

Návštěva hřbitova

Miloslava Richterová 5.12. 11:00
Díky, i takovou může se stát návštěva hřbitova :-)) Mám podobné zkušenosti, zvláště rozhodla-li jsem se pro návštěvu v pozdních večerních hodinách, jednou nás tam s mužem hrobník zamkl a taky jsme přelézali plot.

Dva osudy

Daniela Řeřichová 5.12. 08:06
Ano, je to dar, když jsou na dny dobré i nelehké dva. Krásný adventní čas přeji.

Podzimní toulky po mém kraji

Zdeněk Pokorný 5.12. 06:57
Váš milý článek jsem si dnes přečetl jako první a hezky mě naladil do nového dne. Děkuji.

Brněnský advent ve znamení krokodýlů

Šárka Bayerová 4.12. 20:45
No teda... Krásná pozvánka i repka, Danielo! A ještě hezčí fotky. Proč by mělo být moc krokodýlů? Je to přece tak koukavý a vtipný symbol...:-)

Zemřel výtvarník Theodor Pištěk

Zdeněk Pokorný 4.12. 17:16
Děkuji redakci za zveřejnění tohoto medailonku této význačné osobnosti. Když nad tím přemýšlím, dali jsme světu, na to jak jsme malá země a malý národ, už velké množství těchto lidí.

Nejsou to nemoci, je to stáří

Marie Ženatová 4.12. 10:54
Pane Berka* ze srdce vám děkuji za velmi optimistický článek ♥

Mikuláš!

Zuzana Zajícová 4.12. 09:28
Celkem pěknej chlápek byl ten Mikuláš

Kapsa

Šárka Bayerová 4.12. 07:47
:-) ☆☆☆☆

Z mého deníku: Konec jedné migrantky

Šárka Bayerová 4.12. 07:33
Je fajn, když se vše v dobré obrátilo vlastním přičiněním, Zuzano...

Seychely - ostrovní země, kde se potomci otroků stali nejbohatšími Afričany

Věra Lišková 3.12. 16:06
Opět zajímavé poznávání cizích zemí. Tady je nevlídné počasí, po slunci ani vidu, trochu Vám závidím , ale i přeji v dobrém, možnost vidět tu krásu na živo.

Naše mikulášská tradice

Ingrid Hřebíčková 3.12. 10:57
To je moc hezký článek o Božence a nejen o ní. Pamatuji se, když byly děti malé, pozvaly jsme čerta s Mikulášem k nám domů. Čert se na děti doslova vyřítil a Michalka ( sestra) vykřikla: " kluci neblbněte, to je moc". A Péťa pak k ní přišel a řekl: " tys jim řekla kluci"...Děkuji za článek plný lidskosti a pochopení.

Vášnivý motorista na lovu aneb jak lze také využít sbírku

Blanka Lazarová 3.12. 09:57
Pěkná sbírka, Dušane. Kdo si hraje nezlobí. A tak je to správné a tak to má být. :-) :-) :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.