Přehled posledních diskuzních příspěvků

Buď lepší, šťastný, štíhlý... Žít ve světě rad je těžké, zvláště pro seniory

Olga Škopánová 20.11. 12:50
Když se mi narodily dvě vnučky tak jsem žasla co současné matky řeší kolem dětí. V mojí generaci by to nikoho ani nenapadlo.

Přesně před 80 lety začal Norimberský proces

Šárka Bayerová 20.11. 09:15
Jaromire, díky za věčně potřebné připomenutí.

Pane, chcete si sednout?

Olga Škopánová 19.11. 17:02
I já špatně snáším když mě v metru někdo pustí sednout a už jsem úplně na prášky když revizor po mě nechce doklad totožnosti pro důchodcovskou slevu.

Ta krásná léta vysokoškolského studia

Jan Zelenka 19.11. 11:21
Věrko, to jsou moc hezké vzpomínky. Známe se už pár let a tak vím, že jsi mimořádný člověk a máš můj obdiv. Já jsem také studoval PF, v Plzni a také v Brandýse, ale deset let před tebou. Ale to vše už víš. Dal jsem se pak na jinou životní dráhu, ve které jsem dosáhl hodně.

Čemu věřit v online světě

Jiří Dostal 19.11. 09:38
:-) :-) Cirkusácké rady kriplům proti smyslu (online) světa? :-) Vesele, jen vesele, život musíš brát... :-) :-)

On

Jana Šenbergerová 18.11. 13:41
Už dlouho jsem nečetla tak dokonalý koncert slov, úžasnou symfonii poezie v próze. Ostatní aspekty vašeho článku ráda pomíjím. Díky.

Osobní listopadové vzpomínání

Iva Bendová 18.11. 11:59
Moc hezky a poutavě popsané, děkuji.

Iva Bendová 18.11. 10:46
Velmi zajímavá sonda do vnitřního vesmíru jednoho muže. Děkuji za tu možnost.

Ptačí domy

Michaela Přibová 18.11. 09:39
Moc hezké Ivo. Děkuji.

Čepice? Klobouk? Kapuce? Co si vzít, když je zima? Problém zejména u starších žen

Blanka Lazarová 18.11. 06:53
Nemám problém s tím, co na hlavu, ale co s vlasy, když pokrývku sundám. :-)

Marta - krok ven z komfortní zóny

Mirek Hahn 17.11. 19:31
No..., je to dost autentické. Řekl bych, že Marta bude svatořečena ještě za svého života :-)

Politika se stává byznysem

Dušan Brabec 17.11. 11:00
Ještě že to zkorumpované politické seskupení, které nesplnilo žádný ze svých slibů a jeho programem byly jen lži a oblbování národa, je pryč!!! A teď se jen četí a kope kolem sebe nohama jako malé děti...

Dopis synovi. Listopad 1989

Blanka Lazarová 17.11. 10:13
Někdo dělal stafáž a komparz a někdo stávkoval za svobodu a demokracii. Někdo tam šel na výzvu a někdo proto, že to tak cítil. Danielo, děkuji.

17. listopad 1989 ve fotografiích

Daniela Řeřichová 17.11. 08:17
Děkuji redakci za fotodokumentaci události, která se stala historickým mezníkem a vedla k nastolení demokratického systému. Děkuji, že jsem mohla být součástí tohoto dění a že jsem posledních 36 let nebyla perzekvovaná za své názory a mohla jsem vykonávat svou profesi a žít podle svých představ. 17. listopad 1989 se stal také zadostiučiněním pro 242 tisíc politických vězňů z let 1948-1960, kteří za svobodu a lidská práva bojovali.

Barokní reportér aneb Svatý s koštětem

Iva Bendová 16.11. 12:36
Pěkné a zajímavé počtení. K zavedení hygieny ve zdravotnictví si k doktorům Parému, Listerovi, Semmelweisovi a dalším, jako jednoho z jejich předchůdců připisuji Martína de Porres :-) Děkuji za další ochytření.

Ozvěna

Iveta Tomčíková 16.11. 08:14
Ingrid krásné, mohla by to být i písnička. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.