Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Libánský
1.11.2013 12:28
Je to napsané opravdu moc hezky. Nejen obsahem. Ale i verš je svou strukturou a rytmem příjemný pro četbu i vhodný i k recitaci. Povedlo se Vám to a jistě to ocení i na onom zmiňovaném srazu.
Jitka Chodorová
31.10.2013 21:22
Pro Hanku Procházkovou,klidně si tam tu básničku vezmi,ale pokud by jsi chtěla na sraz něco konkrétnějšího,jsem k dispozici.Ostatním děkuji za komentáře.
Jarmila Peerová
31.10.2013 18:53
Je dobře,že " vše je jinak" a nás ten prach nepokrývá,i když občas zapochybujeme.Ty jsi Jituško milující babička a tak si nemusíš dělat obavy,vnoučkové Tě z takových myšlenek jistě vyvedou.Básnička,spíš bych napsala vyznání,se Ti povedlo...
Jana Šenbergerová
31.10.2013 18:02
Na mě tak volají jenom dvě děti.
Brzy k nim přibude vnoučátko třetí.
Mládím, co bylo, se netrápím.
V radostech stáří se utápím. :-)
Hana Procházková
31.10.2013 17:03
"Babi" na mne volá pět vnoučat - vyjádřila jsi tu radost našeho věku krásně. Když, Jitko, dovolíš, vezmu Tvoji báseň na sraz absolventů po 56 letech od maturity na Jedenáctiletce
Zuzana Pivcová
31.10.2013 10:57
I když takový stav neznám, báseň se mi líbí hodně!