Střípky z „íčkopivovarského“ setkání – 1. den
Všechny fotografie: Hana Polednová

Střípky z „íčkopivovarského“ setkání – 1. den

24. 5. 2026

Letos jsme se sešli 18. 5. v Kácově v pivovaru Hubertus, kde jsme měli současně i ubytování. Hotel je na hezkém místě přímo u Sázavy.

Přijela jsem k hotelu autem o chvilku dříve a poseděla přímo u splavu půl hodinky. První relax, sluníčko, šumění vody, zpěv ptáků a nakonec zahoukání u přejezdu a zaskřípění brzd z nedaleké zastávky vlaku. V 11 hod mi v recepci předali kartičku ke dveřím pokoje, která fungovala i ke vstupním dveřím. Poté jsem se vypravila do restaurace, kde je i pěkná terasa s výhledem na řeku. Nikde nikdo a já si s chutí objednala první pivko "Hubertus".

Odpoledne začali přijíždět íčkaři ze všech možných koutů naší zemičky a nastalo velké vítání. Posedělo se na terase, potom začala exkurze do místního pivovaru. Po skončení jsem se vydala s malou skupinkou na první vycházku po okolí. Pokračovalo vybalování, večeře a zábava. Tak takhle pro mne začal 1. den našeho společného setkání.  

aktivní senioři cestování i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Hanko, pěkně jsi Kácov a pivovar nafotila, díky :)
Jana Šenbergerová
První den se mi s tebou, Hanko, líbil už se těším na další.
Alena Velková
Hani, pivo bylo opravdu moc dobré.
Anna Potůčková
Těším se na další pokračování. Dík za sdílení, zejména my co jsme tentokrát nebyli se rádi na fotky podíváme.
Iva Bendová
Těším se na 2. díl, Hani :-) Šikulka, děkuji.
Helenka Vambleki
Díky, čekám na pokračování :-)
Jitka Hašková
Díky za hezkou vzpomínku. Viděla jsem už hodně pivovarů, tak do dalších nechodím a neholduji pivu.
Jan Zelenka
Hezky jste si to užili.
Alena Švancarová
Hanko,moc díky za fotografie.
František Matoušek
Krátký, výstižný článeček doplněný hezkými fotografiemi. Díky, byl jsem v Kácově.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Dnes začíná setkání příznivců portálu i60 v Kácově. Na programu bude mimo jiné i kvíz. Vy si jej budete moci vyzkoušet také v průběhu tohoto týdne (s malými obměnami).