Fotoreportáž: Leden - první ohlednutí
Všechny fotografie: Anna Čípová

Fotoreportáž: Leden - první ohlednutí

17. 2. 2026

Letošní lednová zima v Beskydech se vydařila. Nabídla přírodu pod sněhovou přikrývkou, mrazivé dny, zamrzlé vodní plochy i několik slunečních dnů. A také husté mlhy a oblevy.

Ráda vyrážím na vycházky a výlety s totoaparátem a snažím se zachytit krásy přírody. Zvu vás na procházku první polovinou ledna. Nebude vám zima, ani nebezpečí pádu nehrozí. Pokud máte zájem, tak vyrážíme.

Beskydy fotografování příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
U Tebe Aničko jako vždy moc hezká fotoreportáž. Obdivuji nejen Tebe, ale všechny co v tomto zimním období chodíte po výšlapech, výletech apod. Nesnáším na sobě tolik oblečení, mám ráda teplo a v oblečení si připadám jak neohrabaný medvěd. Z tohoto důvodu jsem raději doma v teplíčku.
Zdenka Soukupová
Aničko, to nemá chybu!
Marie Měchurová
Aničko, Tvoje fotky mě vždycky potěší. Posledního února jedeme zase na Horní Bečvu, snad nám tam nějaký sníh zůstane.
Jana Kollinová
Potěšily mě fotografie zimní přírody a paní Anně z tepla domova přeji dobré světlo při všech dalších procházkách krásami přírody a děkuji za sdílení s ostatními íčkaři prostřednictvím fotografie.
Irena Mertová
Moc hezké fotky :-) .
Naděžda Špásová
Aničko, moc hezká podívaná jako vždy. Omlouvám se za hvězdičky, nějak mi to uniklo.
Alena Vávrová
Srdecně tě zdravím, Anko a děkuji za sdilení tvých lednových vycházek kolem Rožnova. Ráda vzpomínám, v zimě jsem u vás ale nebyla.
Daniela Řeřichová
Aničko, kouzelný fotopříběh. Obdivuji nejen krásné fotografie, ale také odvahu, s jakou se vydáváš cestou necestou, abys nám přiblížila atmosféru tvého malebného kraje.
Iva Bendová
Děkuji!!!
Michaela Přibová
Krásná krajina. Krásné fotky. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 8. týden

Co dělají zvířata v zimě? Která hibernují, která se v zimě probouzí nebo se v zimě páří? Nejen o tom bude vědomostní kvíz tohoto týdne.