Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladislava Dejmková
23.1.2026 12:44
Gratuluji všem, kteří vyhráli, ale i těm, kteří přispěli. Tentokrát jsem se nezúčastnila, nebyla prostě inspirace. Moje myšlenky se toulaly v jiných tématech.
Hana Polednová
23.1.2026 12:31
Velká gratulace všem oceněným i zúčastněným. Vždy se sejde hodně hezkých článků, nemá to redakce jednoduché vybrat ty nejzajímavější.
Miloslava Richterová
23.1.2026 11:57
Gratulace všem zapojeným a výhercům zvláště! Těším se na další :-)
Soňa Prachfeldová
23.1.2026 11:57
Moc děkuji za výhru, gratuluji výhercům, děkuji za pěkné příspěvky všem. Když jsem usínala, přála jsem si, aby dnes ke mně přišla radost a stalo se. Děkuji.
Marie Ženatová
23.1.2026 11:30
Ze srdce gratuluji oceněným* a také děkuji za milé příspěvky i všem ostatním ♥
Alena Velková
23.1.2026 11:11
Gratuluju všem a za sebe moc děkuju. Jsem ráda, že jste se zasmáli...a vo tom to je :-)
Šárka Bayerová
23.1.2026 10:38
Dodatek - v rámci Poslední soutěže jsem si s radostí početla. Na všech článcích. Proto gratuluju i všem ostatním a moc děkuju redakci za "soutěžní nápady" a celkovou realizaci.
Šárka Bayerová
23.1.2026 10:31
Všem oceněným přeju další krásné psaní břitkým perem :-) Moc gratuluju!!! A jsem moc ráda, že mi vyšli mí favorité. Dva moje naprosto protichůdné top příspěvky prozradím: Nedorozumění a Gigant, předci a křivý stromek... Holky, tleskám! ☆☆☆♡
Ingrid Hřebíčková
23.1.2026 10:23
Gratuluji všem oceněným a zúčastněným děkuji. Bylo moc hezkých článků a taky těžké vybrat ty nejlepší. Moc mi to tady baví s vámi se všemi.
Naděžda Špásová
23.1.2026 10:20
Gratuluji výhercům k výhře v Poslední soutěži. Taky jsem to zkusila, ale bohužel nic.
Načíst starší příspěvky