Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ingrid Hřebíčková
23.10.2025 18:00
Děvčata, moc vám děkuji za vaše milá slova. To ohromně potěší. Jarko, s tím psem jste mě moc pobavila. Až mě zamrzelo, že mě to samotné nenapadlo. :-)
Iveta Tomčíková
23.10.2025 17:52
Ingrid jste se sestrou šikovné, moc pěkné! :-)
Daniela Lender Chaloupková
23.10.2025 15:53
Ingrid, MOC pěkné, děkuji :-) Osobně to mám tak, že pozvaným hostům dokážu uspořádat zámeckou hostinu, nezvaným neotvírám. A to nejen do domu, ale ani do života :-))
Zuzana Pivcová
23.10.2025 11:25
Mělo by to být trochu v rovnováze. Jsou lidé, kteří k někomu stále chodí, ale přitom sami nepozvou. Neříkám, že je pozvání nutné, někoho člověk vidí rád kdykoliv, ale třeba zrovna někam spěchám, něco dělám, ráda bych pohostila a host už je tady......Hezké a přemýšlivé, Inko.
Jana Jurečková
23.10.2025 10:38
Pokud někam jdu, tak na pozvání. Jsou tací, co se zvou sami. Jednou se to odpustí, ale pak už ne. Básnička ze života. Pěkná moc.
Šárka Bayerová
23.10.2025 09:54
Líbilo!
Jarka Jendrisková
23.10.2025 09:12
Jistě, že se líbí ! Úplně jsem si toho "hosta" dokázala představit. Tolik jich znám, těch co hosty byli nebo jimi být jen chtěli, když jsem to ego včas prokoukla a zamkla dveře. Ještě pustit psa.