Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Eliška Murasová
						11.9.2018 18:16
						Dano, nemohla jsem se zúčastnit, tou dobou jsem byla v Krkonoších. Nevím, zda se mi to ještě do konce výstavy povede, je fajň, že jsem vašima očima mohla nakouknout, díky moc!!

Dana Kolářová
						8.9.2018 09:09
						Děkuji všem za milá slova. Souhlasím, Elenko, setkat se s přáteli bylo fajn. Jarko, určitě na výstavu zajdi. Dojem z fotografií je úplně jiný než na PC. Alenko, i já. Evo, atmosféra báječná, prostředí útulné. Zuzano, akce se povedla a spojit na výstavu soutěžní fotografie s fotografiemi FD byl výborný nápad.

Elena Valeriánová
						7.9.2018 16:54
						Dani, co dodat? Skvělé, prostě skvělé. Přijela jsem asi z největší dálky, ale vůbec mi ta dálný nevadila. Setkat se s přáteli bylo fajn.

Jana Kollinová
						7.9.2018 12:47
						Na portálu i60 je každý den tolik krásných fotografií, že by mohly zabrat několik výstavních síní. Tato vernisáž to jen potvrzuje. A kdo chce každé ráno začít pozitivně mám jednu zaručenou nabídku, portál i60, soutěž Foto dne a nenechte se ujít skvosty vybrané redakcí na karuselu. 

Jaroslava Handlová
						7.9.2018 00:42
						Dano, vskutku prima zdokumentované od začátku až do konce. Díky a gratulace. Mám v plánu výstavu navštívit.

Alena Tollarová
						6.9.2018 22:28
						Dano, bezva. A jsem ráda, že jsem se s Tebou  viděla. Díky.

Hana Polednová
						6.9.2018 21:08
						Danuško, moc hezky jsi to zpracovala a přiblížila od začátku až do konce. Díky.

Hana Rypáčková
						6.9.2018 20:35
						Jsi pohotová Dano...Hezké...

Blanka Macháčková
						6.9.2018 20:20
						Až je mi líto, že neumím fotit.:-). Muselo to být moc fajn. Snad se na výstavu dostanu. Dík za fotoreportáž.

Miluše Hasenohrlová
						6.9.2018 19:45
						Danko, pěkná fotoreportáž.Díky za L.eontýnku.

Načíst starší příspěvky